Ексклюзиви
неділя, 16 березня 2014 21:01

Аксьонов звернеться до Путіна з проханням якнайшвидше включити Крим до складу РФ

Аксьонов звернеться до Путіна з проханням якнайшвидше включити Крим до складу РФ

Крим увійде до складу Росії в максимально короткі терміни. Про це заявив самопроголошений прем'єр-міністр АРК Сергій Аксьонов.

"Зробимо все максимально швидко, але дотримуючись при цьому всіх юридичних процедур", - сказав Аксьонов.

За його словами, на ранок понеділка призначена сесія Верховної ради Криму, яка звернеться до президента Росії з проханням про включення Криму до складу РФ. Читайте також: На референдумі в Криму дозволяють голосувати навіть росіянам Як відомо, єдине в ході референдуму опитування на виході з дільниць для голосування за замовленням Кримінформу проводив Республіканський інститут політичних та соціологічних досліджень більше ніж на 200 дільницях АРК. За даними цього опитування, 93% кримчан проголосували за входження АРК до складу Росії. Разом з тим, жодних даних про таку організацію, як Республіканський інститут політичних і соціологічних досліджень, не існує.

Як відомо, єдине в ході референдуму опитування на виході з дільниць для голосування за замовленням Кримінформу проводив Республіканський інститут політичних та соціологічних досліджень більше ніж на 200 дільницях АРК. За даними цього опитування, 93% кримчан проголосували за входження АРК до складу Росії. Разом з тим, жодних даних про таку організацію, як Республіканський інститут політичних і соціологічних досліджень, не існує.

Зараз ви читаєте новину «Аксьонов звернеться до Путіна з проханням якнайшвидше включити Крим до складу РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути