Ексклюзиви
пʼятниця, 14 лютого 2014 18:47

"Я - Саша Васян, кохаю Миколу Гнатюка", - у Вінниці створили "лабіринт кохання"
14

Фото: Фото: Анна Бова

День Валентина у Вінниці відзначили флешмобом, лабірином кохання та подарунками. Організували акцію у центрі міста на Європейській площі представники молодіжних громадських організацій та студентського парламенту. Щоб підготувати свято - працювали тиждень цілодобово.

"Свято розпочалося із флешмобу - пари утворювали серця, через них проходили інші пари. Тепер всіх запрошуємо до лабіринту кохання. Мої колеги створили лабіринт, ставши у вигляді серця. У руках тримають довжелезений плакат, на якому всі охочі писали свої вітання та висловлювали почуття. Всім, хто пройде наш лабіринт та відповість на запитання, - отримають призи", - розповіла організаторка 22-річна Алла Курбатова.

До лабіринту запрошували перехожих, деякі пари приходили, бо знали про свято.

"Я - Валентин, це - моя дівчина Наталя. Зараз пронесу кохану по лабіринту, й підемо святкувати, гуляти, цілуватися. Сьогодні готовий виконувати всі примхи Наталочки", - сміється 19-річний хлопець.

У лабіринті парам задавали питання, якщо молоді люди відповідали правильно - їх пропускали далі. На виході нагороджували подарунками.

"Маємо подарунки від косметичної фірми, вечерю на двох в ресторані та квитки на КВН. Ще всі бажаючі можуть на пам'ять для себе зробити фотосесію", - додала Алла.

Крім того, всі могли безкоштовно пройти тест на ВІЛ/СНІД. Пересувну лабораторію надав обласний центр по боротьбі із імунодефіцитом.

"Ми за вільне кохання - безпечне кохання. Почуття мають перевірятися не тільки випробуванням, але й здоров'ям", - сказала Курбатова.

Зараз ви читаєте новину «"Я - Саша Васян, кохаю Миколу Гнатюка", - у Вінниці створили "лабіринт кохання"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути