субота, 23 квітня 2016 10:53

2,2 тисячі будівельників зводять Кримський міст

2,2 тисячі будівельників зводять Кримський міст

Підрядники залучили для будівництва Кримського мосту до 200 одиниць техніки та понад 2,2 тисячі осіб. Серед них - 350 кримчан, повідомляють "Новости Крыма".

"Загальна кількість будівельників на об'єкті зараз близько 2,2 тис осіб і їх кількість зростає. З урахуванням графіка будівництва, ми будемо нарощувати темпи. Загальна кількість людей в одну зміну становитиме близько 3,5 тис осіб", - про це журналістам повідомив директор з будівництва транспортного переходу через Керченську протоку компанії "Стройгазмонтаж" Леонід Риженькін.

Будівництво моста через Керченську протоку йде за графіком і буде повністю завершено до грудня 2019 року.

За словами в.о. начальника федерального казенного установи "Упрдор "Тамань" Романа Новікова, в будівництві беруть участь будівельники з багатьох регіонів Росії, в тому числі близько 350 кримчан. Для розміщення робочих вже побудовано два вахтових містечка на Тамані (на 3,8 тис місць) і в Керчі (на 2 тис місць).

Читайте також: У недобудований Керченський міст врізалося турецьке судно

Нагадаємо, 12 квітня на острові Тузла звели першу опору мосту через Керченську протоку під автомобільну трасу. За даними будівельників, для зведення мосту потрібно 595 опор, для їхнього облаштування необхідно занурити більш 5,5 тисячі паль.

Зараз ви читаєте новину «2,2 тисячі будівельників зводять Кримський міст». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути