Ексклюзиви
неділя, 05 квітня 2020 12:16

13-річну втікачку розшукували поліцейські з 5 районів

13-річну втікачку розшукували поліцейські з 5 районів
Втікачку знайшли за 30 кілометрів від дому.

Майже добу поліцейські з п'яти районів Черкаської області шукали 13-річну Карину із села Поташ Тальнівського району. У середу, 1 квітня, дівчина посварилася з матір'ю та вітчимом й пішла з дому.

"Батьки кажуть, що мав місце невеликий конфлікт, – розповідає сільський голова Сергій Тарамбула. – Родина благополучна, в скандали ніколи не потрапляла. Дівчина вийшла з дому о 16-ій годині. Відтоді про неї нічого не чути. Мобільний телефон залишила вдома. Батьки відразу підняли тривогу. На пошуки приїхали поліцейські із чотирьох районів. Визвали кінологів. Спочатку із Умані були з собакою, а потім із Черкас. Шукали всю ніч. Обійшли всі покинуті хати, облазили всі чагарники. Шукали навіть у лісі, бо Поташ з трьох боків оточений лісом. На ранок до пошуків приєдналися поліцейські вже з п'ятого району. Обдзвонили всіх подруг у Буках (родина раніше там жила), Романівці, Мошурові – все марно".

Спочатку із Умані були з собакою, а потім із Черкас

Колишній начальник районного відділу освіти Володимир Синьогуб каже, що не спав усю ніч.
"Дружина – класний керівник у цієї дитини. Зателефонували звечора – поїхала в Поташ. Потім викликали вночі й під ранок".

Дівчина знайшлася наступного дня в обід.
"Обізвалася аж із Паланочки Маньківського району. Це за 30 кілометрів від Поташі, – каже сільський голова. – Нібито була в якихось знайомих родини, знайшла момент і зателефонувала батькам. Потім її повезли в Маньківський райвідділ поліції. Дала покази там, а потім поїхала в Тальнівський. Тепер там дає покази. За чутками її свідчення відрізняються від версії батьків".

За іншою версією дівчину в лісі біля Паланочки знайшли мисливці з села Мошурів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дерев'яний готель згорів уночі в Умані

За словами Тарамбули така пригода сталася вперше за останні 10 років, відколи він очолює сільську раду.

Зараз ви читаєте новину «13-річну втікачку розшукували поліцейські з 5 районів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 1634
Голосування Що Вас найбільше дратує у Черкасах?
  • ями на дорогах
  • бродячі собаки
  • мало громадських туалетів
  • хамство в громадському транспорті
  • черги до лікаря
  • калюжі після злив
  • свій варіант в коментарях
Переглянути