середа, 28 листопада 2018 11:20

100 ударів по тілу кочергою, кулаками та сокирою: на Полтавщині судитимуть чоловіка

100 ударів по тілу кочергою, кулаками та сокирою: на Полтавщині судитимуть чоловіка
Новини Полтавщини: судитимуть чоловіка, який жорстоко убив жінку. Фото: argumentua

Судитимуть 52-річного мешканця села Великий Байрак Миргородського району, який на фоні ревнощів забив кочергою, обухом сокири та кулаками свою співмешканку. Чоловік наніс понад 100 ударів жінці, яка старша за нього на 30 років.

Про це повідомили у прокуратурі Полтавської області, яка й скерувала обвинувальний акт до суду.

Чоловік був п'яний під час сварки, яка виникла у вересні поточного року. Жінка отримала переломи ребер, кісток і крововиливи. Також у будинку правоохоронці знайшли канабіс.

За клопотанням прокуратури зловмиснику обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Може отримати до 15 років ув'язнення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 9-річну дівчинку зґвалтували та задушили

Також триває досудове розслідування з приводу вбивства у Машівському районі на Полтавщині. У жовтні 37-річний чоловік через ревнощі та напідпитку забив свою 27-річну дружину. Сварка виникла під час святкування річниці весілля.

Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Проте прокуратура оскаржила рішення в апеляційній інстанції — чоловіка взяли під варту. Після закінчення досудового розслідування обвинувачуваний акт скерують до суду. Підозрюваному загрожує до 10 років позбавлення волі.

3 місяці тривають пошуки 16-річної Діани Хріненко із села Суботці Знам'янського району на Кіровоградщині. Ще 25 серпня дівчину оголосили в розшук. Напередодні вона пішла на святкування Дня Незалежності. Додому не повернулася.

Зараз ви читаєте новину «100 ударів по тілу кочергою, кулаками та сокирою: на Полтавщині судитимуть чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути