пʼятниця, 23 серпня 2019 12:22

Традиційно підняли прапор у Гайсині

Традиційно підняли прапор у Гайсині
23 серпня відзначається в Україні День прапора. На підняття прапора зібралися вчителі шкіл Гайсина та працівники соціальної сфери

23 серпня в Гайсині, на площі Миру, відбулася урочиста церемонія підняття Державного прапора України. В урочистостях узяли участь керівники району та міста, представники державних установ та громадських організацій, військовослужбовці та гайсинчани.

Голова районної ради Григорій Боровий у своєму вітанні зазначив, що Державний прапор України є символом духу українського народу, символом усіх важливих етапів і звершень, що сталися протягом усіх років незалежної України.

Із вітальними словами та історичними фактами про прапор України до присутніх гайсинчан звернулися вчителька історії СЗШ І–ІІІ ст. №4 Гайсина Ірина Тарасюк та учениця ліцею №7 Гайсина Ірина Турок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Святкова програма до Дня міста в Гайсині розпочнеться о 15.00

Сесія міської ради відбулася 9 серпня, ініціювала проведення Дня міста Гайсина 24 серпня на День Незалежності. З міського бюджету виділяють 900 000 тисяч гривень. Спонсором виступив Агроіндустріальний холдинг "Миронівський хлібопродукт".

Зараз ви читаєте новину «Традиційно підняли прапор у Гайсині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають