середа, 19 грудня 2018 01:19

З'явилася "Грузинська випічка"

Автор: Лілія Шевчук
  Працівники міні-пекарні ”Грузинська випічка” зліва направо: Мацак, Алла, Валентина та Олена
Працівники міні-пекарні ”Грузинська випічка” зліва направо: Мацак, Алла, Валентина та Олена

Міні-пекарня "Грузинська випічка" відкрилася в Гайсині на вул. 1 Травня. Продають лаваші, хачапурі з різними начинками, ґату, пиріжки, штруделі.

— Ідея належить мені, — говорить шеф-кухар закладу Олена Кочінян, 59 років. — Раніше працювала в Києві. Вирішила повернутися шість років тому, бо всі родичі живуть тут. Батьки поховані в Гайсині.

Має чотирьох працівників: трьох дівчат і сина 30-річного ­Мацака.

— Випікаємо до 300 виробів щодня, — каже Олена Кочінян. — Буває, мішка борошна не вистачає. Потрібно весь час бути на ногах. Важко, але робота подобається.

Працюють з восьмої до восьмої

"Грузинська випічка" працює щоденно з 8:00 до 20:00. Наводимо ціни:

хачапурі з різними начинками — 25 грн, штрудель — 15 грн, пиріжки — 10 грн, кекси — 6 грн. Раніше на місці "Грузинської випічки" був кіоск, де готували каву.

Зараз ви читаєте новину «З'явилася "Грузинська випічка"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають