неділя, 21 квітня 2019 15:46

Виконавчий комітет не затвердив нових тарифів на воду

17 квітня виконавчий комітет Гайсинської міської ради ухвалив рішення не підвищувати нових тарифів на водопостачання та водовідведення. Залишаться на старому рівні —16,86 та 23,04 грн відповідно.

Про необхідність підвищити вартість водопостачання до 21 грн, а водовідведення — до 27,54 грн говорили у "Гайсинводоканалі", бо збитки за 2018 рік там склали 1 млн 774,4 тис. грн. І економіст підприємства розрахувала нову суму тарифів.

У березні цьогоріч підприємство подало пропозиції щодо підвищення тарифів на обговорення. Було створено робочу групу, яка й передала їх виконавчому комітету мерії.

Виконком зобов'язав "Гайсинводоканал" звернутися у спеціалізоване підприємство, аби там розрахували тариф. Також учасники засідання звернулися до міських депутатів, аби ті посприяли проведенню фінансового аудиту підприємства.

До нового тарифу у "Гайсинводоканалі" включали витрати на придбання реагентів, покупної води, паливно-мастильних матеріалів, запчастин та послуги сторонніх організацій. Також враховували зміну розміру зарплат, податків, вартість електроенергії.

Зараз ви читаєте новину «Виконавчий комітет не затвердив нових тарифів на воду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають