пʼятниця, 09 серпня 2019 17:21

В адміністративному центрі надають 123 послуги

Півтора року в приміщенні міської ради Немирівської об'єднаної територіальної громади діє центр надання адміністративних послуг.

— У нашому центрі можна отримати 123 різних послуги, — розповідає адміністратор закладу Галина Ведибіда, 38 років. — Найбільшим попитом, звичайно, користується послуга видавання довідок. Також надання витягів з Державного земельного кадастру, реєстрація місця проживання чи перебування особи, оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон, реєстрація права власності. Послуги надаються всім. Але довідки та ID-карти видають лише жителям об'єднаної територіальної громади. До речі, в серпні вже буде рік, як люди в нас мають змогу отримати паспорт. У подальшому кількість надання послуг планують збільшити та підвищити якість обслуговування.

Зараз проводиться робота щодо запровадження послуг сервісного центру Міністерства внутрішніх справ щодо реєстрації транспортного засобу та заміни посвідчення водія.

Зараз ви читаєте новину «В адміністративному центрі надають 123 послуги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають