середа, 26 грудня 2018 00:08

У зоопарк привезли зелену мавпу

Автор: Ольга Субещанська
  Зелена мавпа Сеня грається плюшевою іграшкою у звіринці парку ”Олександрія”
Зелена мавпа Сеня грається плюшевою іграшкою у звіринці парку ”Олександрія”

У білоцерківському музеї живої природи флори і фауни дендропарку "Олександрія" з'явилася мавпочка зеленої породи на кличку Сеня. Її купили, але суму не розголошують.

Тварина проходить адаптацію. Навесні показуватимуть відвідувачам.

— Наш Сеня грайливий, але з новими людьми дружити не поспішає. Мавпочці 2 роки. Любить фрукти, соки, горіхи, бруньки дерев, квіти і листя, насіння культурних рослин, — розповідає ветеринар звіринцю 40-річний Андрій Мельник. — Зелена мавпа — практично всеїдна. Розміром трохи більша за кішку, має гострі зуби. У неволі живе до 45 років, що вдвічі довше, ніж у природних умовах.

У музеї мешкають лисиці, єноти, страуси, олені, барани, вовк та носуха. Із птахів — сови, голуби, кури, фазани, павичі, гуси, качки, канюки та орлан білохвостий.

З 1 грудня 2018 року і до 28 лютого 2019-го в зоопарку діють зимові знижки. Дорослий квиток — 30 грн. Для студентів, пенсіонерів і дітей — 20 грн. Працює з 10:00 до 16:00.

Зараз ви читаєте новину «У зоопарк привезли зелену мавпу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають