Ексклюзиви
субота, 24 серпня 2019 12:51

У Мачухах закриють неврологічне відділення

— Нашу неврологію закривають. Перенесуть у Полтавську районну лікарню. Чого так — не знаємо. Розташовані ж на території Мачухівської громади. Кажуть, ­голова ОТГ посварився із завідуючим медзакладу, бо запросив великі гроші за оренду приміщення, — розповідає 58-річна Любов ПРІТЧИНА, медсестра неврологічного відділення Полтавської районної лікарні.

Неврологію збираються перенести у жовтні. Працюватиме замість дитячого відділення. Лікарів планують перевести на роботу в міські медзаклади.

— Нам усім розіслали листи, — додає Любов Прітчина. — Медсестри в найгіршому становищі. У нас їх шестеро. А ­дають три місця в хірургічному й одне — в акушерському відділеннях. Одну пенсіонерку скоротять. А зі мною не знають, що робити. Маю до пенсії рік допрацювати.

Працівники лікарні не хочуть їздити в місто на роботу. Протестували проти перенесення відділення.

Остаточне рішення приймуть 14 вересня.

— Дітей із Полтавського району прийматимуть на Леваді в Полтаві — у міській дитячій лікарні, — говорить головний лікар ЦРЛ Олег Мехедько. — Дитяча лікарня має спершу домовитися з управлінням охорони здоров'я Полтави про це. Лише тоді плани можна буде втілити в життя.

Зараз ви читаєте новину «У Мачухах закриють неврологічне відділення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Найбільше читають