Ексклюзиви
понеділок, 19 серпня 2019 10:16

У Ланній відкрили стоматологічний кабінет

Автор: фото надане Костянтином Удовиченком
  На території Ланнівської громади Карлівського району відкрили сучасний ­стоматологічний кабінет
На території Ланнівської громади Карлівського району відкрили сучасний ­стоматологічний кабінет

13 серпня в Ланнівській об'єднаній територіальній громаді відкрили стоматологічний кабінет. Працюватиме на базі місцевої амбулаторії.

— Зробили ремонт за 240 тисяч гривень. За 300 тисяч гривень закупили обладнання преміум-класу. Є два приміщення — для прийому пацієнтів й обробки інструментарію, — розповів Ланнівський сільський голова Костянтин Удовиченко, 34 роки. — Одне з місцевих підприємств також допомогло коштами. Встановили кондиціонери в обидві кімнати та ролети.

Кабінет у тестовому режимі працював понад місяць. Чекали, доки лікар закінчить оформлення документів та отримає ліцензію.

— Приміщення узяв у нас в оренду. Сплачуватиме близько 6 тисяч гривень за місяць. Лікарю Ігорю Яковенку 35 років, раніше працював у районі. Молодий, але дуже кваліфікований. Із ним працюватиме медсестра. Безоплатних послуг не буде, та ціни не завищені. Деякі підприємства за рахунок профспілкових коштів платитимуть компенсацію за медичне обслуговування своїх працівників.

Зараз ви читаєте новину «У Ланній відкрили стоматологічний кабінет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають