понеділок, 15 липня 2019 17:15

У Ковалівці син убив батьків і підпалив хату

— Сталася сварка, в якій він убив батька в літній кухні. Потім пішов у хату, де спала мати, і вбив її. Підпалив флігель і хату, — розповідає голова Ковалівської сільради Полтавського району Олександр Бублик, 39 років.

6 липня в одному із дворів села Ковалівка спалахнула пожежа. У будинку та літній кухні, які охопило полум'я, знайшли тіла подружжя Олега і Тетяни Глазунових зі смертельними травмами на шиях. Загиблим було по 49 років.

За кілька годин правоохоронці затримали злочинця — 28-річного Віталія, сина загиблих. Чоловік у всьому зізнався. 8 липня суд обрав запобіжний захід — утримання під вартою.

Родина мала в селі гарну репутацію. Про сина знали, що був азартним гравцем.

— Він у мене також гроші позичав, — продовжує. — У тюрмі не сидів точно. Проте, можливо, мав щось умовно. Програвав великі суми в карти, в автомати. Батьки брали не один кредит, бо приїжджали вже і з погрозами до них. Син нещодавно знову програв. Він знав, що батько отримав зарплату, почав вимагати гроші.

Додає, що в цей час рідна сестра нападника 18-річна Дарія ночувала у подруги в Полтаві, тому і залишилася живою. Після загибелі батьків проживатиме з ріднею.

Після скоєного Віталію Глазунову загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне ув'язнення.

Зараз ви читаєте новину «У Ковалівці син убив батьків і підпалив хату». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають