Ексклюзиви
неділя, 30 грудня 2018 23:08

"Супутник" у новорічну ніч працюватиме до сьомої ранку

За три дні святкуватимемо Новий рік. Що пропонують у ніч з 31 грудня на 1 січня ресторани міста?

У ресторані "Супутник" меню на одну людину коштуватиме 550 грн. У цю суму входить вартість шампанського і води. Гостей очікує святкова програма з Дідом Морозом, Снігуркою та ведучим. Святкування проводитиметься з 22:00 до 07:00 години.

— Будуть нові фірмові страви. Які — не скажу, щоб був сюрприз для гостей, — каже адміністратор закладу Оксана Вечірко, 35 років.

У "Мисливці" меню коштуватиме від 800 грн. На свято також прийдуть Дід Мороз та Снігурка. Гостей частуватимуть фірмовими шашликами та лавашем з овочами.

У "Люксорі" меню на одну особу коштуватиме 400 грн без випивки. Святкуватимуть з 22:00 до шостої ранку. Із фірмових страв буде мʼясо "Люксор", салати, фрукти та торт. Гостей очікує новорічна дискотека.

Ресторан "Гайсин" пропонує меню за 550 грн. У цю суму входить вартість пляшки шампанського. Святкуватимуть з 22:00 до 5:00. Гостей будуть веселити ведучий з Ладижина, Дід Мороз та Снігурка. Серед особливостей меню — запечений жульєн з грибами та сиром.

Ресторан "Винний погрібець" пропонує два меню на вибір — за 800 або1000 грн. Меню відрізняється кількістю страв. Алкоголь — на смак гостей. Веселити усіх будуть ведучий, влаштовуючи конкурси, Дім Мороз та Снігурка. Заклад працюватиме до 05:00.

Кафе "Маріо" склало меню за 550 грн. У сумі — вартість пляшки шампанського або вина, чи горілки. Фірмові страви: "Свинні реберця в медовому соусі під соусом Наршараб", "Свинина з ананасами під сиропом" та "Мішочки з куркою і грибами". Працюватимуть до третьої ночі.

Кафе "Холідей", "Бахус", "Каштан", "Дует" та ресторан "Золотий Дракон" у новорічну ніч не працюватимуть.

Зараз ви читаєте новину «"Супутник" у новорічну ніч працюватиме до сьомої ранку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають