понеділок, 25 лютого 2019 15:58

Переможцю фестивалю дадуть 5 тисяч гривень

22 березня проведуть відбірковий кастинг для Полтави та Полтавського району на Всеукраїнський фестиваль-конкурс мистецтв "Зірковий час". У ньому можуть взяти участь талановиті люди в різних жанрах — танці, спів, акробатика, спорт, акторська майстерність.

На кастинг запрошують до Будинку культури біля Південного залізничного вокзалу з 10:00 до 17:00. Учасники мають бути в сценічних образах, мати фонограми, копію паспорта та коду, свідоцтво про народження.

Переможцям надішлють лист-запрошення до півфіналу. Його запланували 15 травня у Полтаві за адресою вул. Європейська, 49, Полтавський симфонічний оркестр.

Учасників фестивалю розподілили на п'ять вікових категорій — 5–9 років, 10–13, 14–16, 17–25, від 26 років і старші. Пропонують такі номінації — вокальне мистецтво — солісти, дуети, ансамблі, естрадний народний, академічний, джазовий вокал, хореографія — танці народів світу, класика, сучасна хореографія, естрадний танець, народна стилізація, бальні танці. Оригінальне мистецтво — цирк, художнє читання, інструментальна музика, театри мод і модельні агенції, комедійний жанр.

Гала-концерт і фінал конкурсу відбудеться 16 травня за адресою вул. Соборності, 58, Палац дозвілля "Листопад"

Учасників нагородять грамотами, лауреатів — призами. Головний — 5 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «Переможцю фестивалю дадуть 5 тисяч гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають