субота, 25 травня 2019 15:10

Патрульні поліцейські чергували у вишиванках

Автор: ФОТО із сайта Міської ради
  Живий тризуб створили білоцерківські студенти у центрі міста 16 травня
Живий тризуб створили білоцерківські студенти у центрі міста 16 травня

У Білоцерківському районі відзначили свято вишиванки 16 травня. У райцентрі на площі біля вул. Ярослава Мудрого студенти вишикувались, утворивши живий Герб України. Схожий захід пройшов у Тетієві.

Білоцерківські патрульні на день змінили службову форму на вишиванки. До них приєдналися вчителі, працівники ЖЕКів, міської та районної рад.

Пенсійний фонд Білоцерківського району привітав народну майстриню Ганну Буймистренко з Білої Церкви. Вона вишила близько 50 робіт — ікони, пейзажі, скатертини, рушники. Їх не продає, а дарує близьким та рідним.

В Узині містянам дарували браслети — стрічки з українським орнаментом. У райцентрі Ставище пройшов парад вишиванок. У школах організували зустрічі з народними майстрами.

Компанія "Росава" долучилася до свята. Перед головним входом працівники у вишиванках вишикувалися, склавши назву підприємства жовто-блакитними кольорами

Зараз ви читаєте новину «Патрульні поліцейські чергували у вишиванках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають