субота, 28 вересня 2019 14:25

На турнір із дзюдо приїхали понад 270 спортсменів

21 та 22 вересня в Іллінцях відбулися змагання із дзюдо. Приїхали понад 270 спортсменів із Вінниці, Ямполя, Шаргорода, Жмеринки, Івано-Франківська, Хмельницького, Боярки і Вишневого на Київщині. Були представники Черкаської та Кіровоградської областей.

— Було проведено Відкриту першість комунального закладу "Вінницька обласна комплексна дитячо-юнацька спортивна школа" серед юнаків 2010–2012 років народження та молодших, — говорить секретар змагань Ірина Герасимчук, 26 років. — Також відбувся турнір відкритої Дитячої ліги Федерації дзюдо ­Вінницької області серед юнаків та дівчат 2008–2009 й 2006–2007 років народження та чемпіонат області серед спортсменів до 17 років.

Фінансувала Відкриту першість ДЮСШ, а спонсором Дитячої ліги виступив заступник командира спецпідрозділу Державної фіскальної служби в зоні АТО Владислав Власюк.

- 52 іллінецьких дзюдоїсти взяли участь у змаганнях. Серед них — 9 ­дівчат, — розповідає Станіслав Герасимчук, 48 років, тренер і головний суддя змагань. — Приємно, що мої вихованці показали добрі результати. У Відкритій першості чемпіонами стали Дмитро Бічушка, Даніїл Кудина, Вадим Білоус, Олексій Огіренко, Антон Канюка. У Дитячій лізі перемогли Андрій Балашкевич, Артем Яременко, Анна Горбань, Ярина Лавренюк, Віолетта Сандул.

— Не пам'ятаю, з ким змагався і звідки суперник, але я переміг. Це класно. Бо дзюдо почав займатися зовсім недавно, — говорить один із учасників змагань 7-річний Олексій Огіренко з Іллінців.

Зараз ви читаєте новину «На турнір із дзюдо приїхали понад 270 спортсменів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають