Ексклюзиви
субота, 16 березня 2019 15:21

Лідія Горошко продовжує виступи в "Голосі країни"

10 березня гайсинчанка 69-річна Лідія Горошко пройшла у третій етап шоу "Голос країни", що виходить на телеканалі "1+1".

Жінка виступила в дуеті з учителем музики з Івано-Франківщини Богданом Богославцем.

Вони виконали пісню Анатолія Горчинського "Росте черешня в мами на городі" в оригінальній обробці.

Після виступу один із суддів, співак Дмитро Монатик, запитав у нашої землячки, як вона почувається в такій музиці.

— Ой, не кажіть і не питайте. То щось було. Кошмар. Ну я виконавиця народних пісень. Ця обробка геніальна. Тіно (Кароль, співачка, тренер Лідії Горошко на шоу. — Газета), як ви все глибоко продумали. Я зразу і плакала, і боялася, — відповіла Лідія Федорівна.

Вокальне телевізійне шоу "Голос країни" на каналі "1 + 1" проводять із 2011 року. Після попереднього кастингу, яким керує музичний продюсер, відібрані учасники проходять у наступний тур — "Відбір наосліп". На "сліпих" прослуховуваннях чотири тренери-наставники відбирають у свої команди учасників, сидячи спиною до сцени. Слухають лише голоси.

Переможцем першого сезону "Голосу країни" став Іван Ганзера, його тренувала російська співачка Діана Арбеніна. Серед учасників були Арсен Мірзоян, Тоня Матвієнко, Марія Яремчук.

Лідія Горошко пройшла у шоу "Голос країни" і потрапила в команду Тіни Кароль. Перший ефір 9-го сезону шоу відбувся 20 січня на каналі "1+1". Наша землячка виконувала пісню "Я козачка твоя".

Зараз ви читаєте новину «Лідія Горошко продовжує виступи в "Голосі країни"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Найбільше читають