Ексклюзиви
субота, 14 вересня 2019 15:00

Єдиною дорогою до райцентру неможливо їздити

У Карлівському районі селяни ­погрожують перекрити міжміську ­автотрасу. Вимагають ремонту 24-кілометрової дороги Вільхуватка — Білухівка — Попівка — траса Р-11. Це ­єдина дорога, якою можуть дістатися до районного центру мешканці Варварівської, Білухівської, Мартинівської та частково Попівської сільських рад.

На ремонт цього шляху вже виділили 10 млн грн з обласного бюджету та 500 тис. грн — із районного. Але роботи досі не розпочалися.

За ініціативи Варварівського сільського голови до Карлівської райради передали колективне звернення. Якщо ремонт дороги не розпочнуть до 15 вересня, наступного дня селяни перекриють трасу Р-11 Полтава — Красноград.

Дорога перебуває на балансі агентства місцевих доріг Полтавської області. Проводять тендер, переможець якого одразу приступить до виконання робіт. До участі в тендері зареєструвалися три компанії.

Процедуру закупівлі оголосили наприкінці липня. В АМД кажуть — такі вимоги нинішнього законодавства. Змінилися правила затвердження списків доріг на ремонт. Рішення, що дорогу ремонтуватимуть восени, ухвалили у Верховній Раді. За початок робіт до проведення тендеру закон передбачає кримінальну відповідальність.

Зараз ви читаєте новину «Єдиною дорогою до райцентру неможливо їздити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають