неділя, 30 грудня 2018 17:25

Дитсадок "Яблунька" запрацює із січня

Автор: Юрій Іванов
  У дитячому садку "Яблунька" є басейн і зал для занять танцями
У дитячому садку "Яблунька" є басейн і зал для занять танцями

У селі Розсошенці в мікрорайоні Садовий на вул. Перспективній відкрили дитсадок "Яблунька". Розрахований на 140 місць. Площа будівлі — 3120 кв. м. Є спальні кімнати, ігрова, спортзал, басейн і зал для занять танцями. Також — технічний поверх і підвал на 1070 кв. м, де розміщені комунікації. На подвір'ї шість дитячих майданчиків. Будівництво коштувало 26 млн грн.

— Маю доньок-двійнят Єву й Арішу. Їм 2,5 року. На дитсадок чекали від початку будівництва. У чергу записувалися за півтора року, — говорить 34-річна Марина Гергель, місцева.

— На подвір'ї є майданчики для кожної групи. Обладнані пісочницями, гірками, каруселями й дерев'яними павільйонами із накриттям, — каже 30-річний Максим Боков, будівельник. — Устелені гумовим покриттям, щоб діти не травмувалися.

Роздивляються басейн 30-річна Юлія Бабич із донькою Софією, 2 роки. З першого вересня має піти в дитсадок. У черзі — 70-та.

— Не вірилося, що в садочку може бути басейн. Для дітей — гарне загартування. Уявляю, як донька тут плаватиме, — каже Юлія. — Живемо поряд. Вікна квартири виходять на садок. Дуже зручно.

Заклад споруджувало товариство "Будівельна компанія "Комбінат виробничих підприємств".

— Дотримали слова і за два роки звели садок. Відкриємо його у січні. Ще вирішуємо юридичні питання, — додає Ігор Процик, голова Щербанівської об'єднаної громади, куди входять Розсошенці.

Зараз приміщення укомплектовують меблями. У черзі в "Яблуньку" — 700 дітей.

Зараз ви читаєте новину «Дитсадок "Яблунька" запрацює із січня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають