неділя, 30 грудня 2018 23:17

"Дід Мороз принесе дитині подарунки. А от феєрверків не буде"

Де і з ким гайсинчани проведуть новорічну ніч.

Вікторія ПАНЧУК, 32 роки, директор відділу продажів інтернет-магазину:

— Плануємо зустрічати Новий рік вдома, у сімейному колі. Звісно, готуватимемо багато страв. Найголовніше – олів'є. Без нього Новий рік — не Новий рік. Також Дід Мороз обов'язково принесе дитині подарунки. А ось феєрверків не буде.

Світлана ПАЩЕНКО, 44 роки, домогосподарка:

— Новий рік — це чарівне свято. Зустрічатиму його з найріднішими — чоловік, діти, онучка. На святковий стіл і подарунки у нас передбачені мінімальні витрати. Плануємо влізти у дві тисячі гривень. Страви будуть традиційні, але наші улюблені – холодець з курочки, риба, салати.

Олександр УРАДНИК, 35 років, інженер-будівельник:

— Новий рік символізує початок чогось нового. Тому ми з сім'єю збираємось біля прикрашеної ялинки і згадуємо старий рік. Аналізуємо, будуємо плани на прийдешній, мріємо. Дружина приготує качку чи гуску. За старою радянською традицією буде олів'є. Можливо після дванадцятої прогуляємось на площу Миру. Ми не підраховували майбутній бюджет свята, але, думаю, вистачить чотирьох тисяч гривень.

Тетяна ПИСЬМЕНЮК, 45 років, домогосподарка:

— Новий рік будемо зустрічати вдома. Прийдуть діти і друзі. Готую багато різноманітних страв, але обов'язковими є суші і запечена індичка. Не обійдеться без смачного новорічного тортика, на якому сидітиме поросятко — символ наступаючого року. Гроші на святкування потрохи заощаджуємо протягом місяця.

Валентина КОВАЛИШИНА, 23 роки, інтерн-стоматолог:

— Зустріну в колі сім'ї, а потім вечірка продовжиться вже з друзями. Після прогулянки до новорічної ялинки плануємо поїхати в нічний клуб "Неон".

Зараз ви читаєте новину «"Дід Мороз принесе дитині подарунки. А от феєрверків не буде"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають