Ексклюзиви
субота, 04 травня 2019 23:19

"Цю країну не врятує ні стара, ні нова влада"

30 квітня Центральна виборча комісія офіційно оголосила результати виборів президента України. Шостим керівником держави став шоумен Володимир Зеленський, 41 рік. На Гайсинщині за нього проголосували 18 267 осіб. Конкурент — п'ятий президент Петро Порошенко — отримав 7770 голосів. Запитуємо гайсинчан: як вони відреагували на перемогу Зеленського?

Віктор ПЕТРЕНКО, 54 роки, водій маршрутки:

— Не дуже схвалюю рішення більшості. Петро Порошенко набрид, а кращого кандидата не було. Зеленський зовсім не політик. Але все одно очікую, що йому вдасться вирішити найголовніші проблеми — закінчення війни, стабілізації гривні та забезпечення нормального життя для українців.

Володимир БОНДАР, 32 роки, охоронник:

— Надіюся, що люди ще одумаються до парламентських виборів. Бо "медіафеодалізм" точно поглине країну! Це коли той, хто має вплив на телевізор, має і право на владу! Мені особисто жоден виборець Зеленського не навів фактичних аргументів щодо свого рішення. Все лунає як схожа одноманітна маячня, втерта телевізором у мозок.

Олег КАРЧЕВСЬКИЙ, 28 років, юрист:

— Вибір народу — це тест на політичну грамотність. 25 відсотків громадянського суспільства проти 75 процентів медіакріпаків.

Ольга МІЩЕНКО, 33 роки, безробітна:

— Я дуже сильно зраділа. Вірю, що саме він покладе край тотальній корупції, виведе країну на новий технологічний рівень, покращить інвестиційний клімат і посадить у в'язницю тих, хто на це заслуговує. А наші заробітчани повернуться до України. Сподіваюся, я перестану їздити до Польщі на заробітки і відкрию свій маленький бізнес.

Ірина ПАНАСЮК, 25 років, студентка:

— Ніяк не відреагувала. Я й на вибори не ходила. Вважаю, що цю країну нічого не врятує: ні нова, ні стара влада. Зараз закінчу навчання в університеті та поїду за кордон працювати. Сподіваюся налагодити там своє життя і забрати батьків.

Зараз ви читаєте новину «"Цю країну не врятує ні стара, ні нова влада"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають