середа, 26 грудня 2018 00:49

27 школярів змагалися в стрільбі з пневматичних гвинтівок

Автор: фото з архіву терешківської школи
  Дев’ять учнівських команд змагалися у стрільбі в спортзалі Терешківської школи
Дев’ять учнівських команд змагалися у стрільбі в спортзалі Терешківської школи

27 листопада відбулися змагання зі стрільби з пневматичних гвинтівок серед учнів Полтавського

району. Найкращими були представники Терешків. Друге місце посіли учні Пальчиківської школи, третє — Горянської.

Дев'ять команд змагалися в тирі у спортзалі Терешківської школи. Тут також є зброярня з пневматичними гвинтівками, навчальними автоматами Калашникова й протитанковою керованою ракетою, туристичне та інше обладнання.

Захід організували Полтавський районний відділ освіти та громадська організація "Патріот".

— Наші діти в ній три роки, — говорить мати десятикласників Терешківської школи Марини й Богдана Пехів 34-річнаТетяна Пеха. — Обоє стали дисциплінованіші. Їм подобаються польові збори, форма, життя в таборах, стрільби. Діти спілкуються з ветеранами АТО. Марина хоче стати військовою. Член команди нашої школи Геворг Петросян — кандидат у майстри спорту з тхеквондо. Мої займаються тріатлоном у Полтаві, призери обласних змагань.

— 2014-го ветерани АТО побачили, що на мирній території не всі реально оцінюють загрозу. Почали працювати з молоддю, — розповідає голова "Патріота" Григорій Маляренко, 54 роки. — На початку літа проводимо для старшокласників тижневий польовий вихід. Із вартою, блок-постами, тренуваннями, життям у наметах, їжею з польової кухні. Усім подобається. Біля Терешків є ліс. Там команди змагаються з охорони й захоплення блок-постів. Використовуємо пристрої для стрільби променями — лазертаги. Облаштовуємо спортивно-туристичну смугу перешкод. Маємо спеціальне обладнання. Так проводимо тиждень патріотичного виховання.

Зараз ви читаєте новину «27 школярів змагалися в стрільбі з пневматичних гвинтівок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають