середа, 16 червня 2021 17:02

Залежності потрібно лікувати у стаціонарі

Ігнорування залежності від алкоголю, наркотиків або будь-чого іншого призводить до трагічних наслідків. Хворій людині важко самій усвідомити це і почати лікування. Для неї потрібен правильний психологічний підхід та консультація фахівців.

  "МЕДЛЮКС" - Клініка сучасної  психіатрії та наркології
"МЕДЛЮКС" - Клініка сучасної психіатрії та наркології

Перша приватна наркологічна і психіатрична клініка в Києві medlux.net.ua - це профільний медичний центр допомоги алко- та наркозалежним. Має акредитацію Міністерства охорони здоров'я України.

Заклад надає послуги стаціонарного та амбулаторного лікування пацієнтів будь-якої складності. Спектр наркологічних послуг включає всі основні напрямки: від екстреної допомоги залежному і детоксикації до підшивки та кодування від алкоголю і наркотиків.

  Приватна психіатрична та наркологічна клініка " МЕДЛЮКС"
Приватна психіатрична та наркологічна клініка " МЕДЛЮКС"

Фахівці "МЕДЛЮКС" успішно лікують пацієнтів, які страждають на алкоголізм, наркоманію, психічні розлади, анорексію, булімію, психози, депресією, тривожні стани, а також іншими супутніми захворюваннями.

У клініці можна пройти обстеження на наявність наркотичних речовин в організмі, зробити електроенцефалографію (ЕЕГ), отримати сертифікати нарколога та психіатра. Використовують додаткові методи лікування, озонотерапія і ксенонотерапія.

Клініка надає швидку наркологічну допомогу для виведення із запою на дому, висилає спеціалістів для консультації.

Пацієнтам медичного центру у першу чергу виводять з організму шкідливі речовини, поліпшують роботу шлунково-кишкового тракту і серця. Особливу увагу приділяють відновленню нервової системи, яка сильно страждає від негативного впливу алкоголю та наркотиків.

Протягом курсу лікування стан пацієнта ретельно контролюється. Для цього використовують електрокардіограму, аналізи крові і комплекс лабораторних діагностичних заходів.

  Приватна психіатрична та наркологічна клініка " МЕДЛЮКС"
Приватна психіатрична та наркологічна клініка " МЕДЛЮКС"

Лікування алкоголізму та наркоманії в стаціонарі має переваги:

- Постійний контроль. Фахівці ведуть ретельний нагляд, використовують для цього сучасну апаратуру. У перші дні терапії це дуже важливо, бо організм ослаблений.
- Відсутність доступу до спиртного і наркотиків. Це важливо, бо вдома хворим важко стриматися. У медичному центрі у них не виникає спокуса зірватися.
- Інтенсивність лікування. Процедури і маніпуляції виконуються суворо за графіками з оптимальною періодичністю.
- Оперативна зміна стратегії. Лікарі коригують лікування в режимі живого часу, підшукують ідеальний варіант для кожного пацієнта.
- Застосування сильних медикаментів. Для їх вживання потрібен контроль лікарів, вдома їх застосовувати не можна.

Більше про лікування всіх типів залежностей можна дізнатися на сайті medlux.net.ua та за телефонами +38(067) 426 04 04, +38(044) 221 25 04

Зараз ви читаєте новину «Залежності потрібно лікувати у стаціонарі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути