пʼятниця, 18 жовтня 2019 09:02

Work and Travel: вчись, працюй, подорожуй

  Агентство STAR Travel пропонує молоді стати учасниками популярної світової програми Work and Travel 2020
Агентство STAR Travel пропонує молоді стати учасниками популярної світової програми Work and Travel 2020

Студентські роки - найпрекрасніша пора, і використовувати час потрібно по максимуму. Не лише здобути освіту, але й подорожувати, знаходити нових друзів, при цьому вдосконалювати свою англійську та працювати. Всі ці можливості відкриваються перед будь-яким студентом країни, що володіє англійською на рівні розмовного (не нижче Intermediate), бажає розвиватися і відвідати США. Агентство STAR Travel пропонує молоді стати учасниками популярної світової програми Work and Travel 2020.

Що таке Work and Travel

Work and Travel – це програма, яка дозволяє студентам від 18 до 25 років відвідати США не як туристу, а як офіційній працевлаштованій особі. Робота триватиме в літній період, під час офіційних канікул у більшості вишів. Із 5 травня по 5 вересня можна попрацювати в зарубіжних компаніях, отримати практикум американсько-англійської, повністю занурившись в мовне середовище, заробити кілька тисяч доларів і приїхати додому з готовими рекомендаціями від іноземних партнерів, з багажем вражень, новими друзями й перспективами щодо подальшого працевлаштування в USA.

Що отримає студент, взявши участь в програмі

Студенти, які вже взяли участь у Ворк енд Тревел, зазначають, що отримали колосальний досвід самостійного життя, який дозволив їм визначитися з подальшою побудовою кар'єри. Дехто навіть змінив спеціальність, оскільки отримав практичну професійну орієнтацію, хтось відразу після участі в програмі відкрив міні-бізнес, і звісно ж, усі зауважують, що проблем із спілкуванням англійською мовою після кількох місяців проживання в США – немає. Ті, хто їхав виключно для можливості заробити, зазначають, що рівень зарплати за цією програмою на порядок вище, ніж при самостійному працевлаштуванні в інших країнах. Приємним бонусом для учасників Work and Travel USA стали подорожі в США, Канаду і Мексику.

Умови та ціни програми

Для того, щоб стати учасником Work and Travel USA 2020 потрібно пройти реєстрацію, надати всі вказані в анкеті документи, вибрати вакансію за програмою і пройти співбесіду з працедавцем і з представниками посольства США. Абсолютно всі учасники в обов'язковому порядку проходять курс – орієнтацію, на якому їм розповідають не лише про саму програму, а й про особливості оподаткування Сполучених Штатів, про американські водійські права, культурні особливості цієї країни. Потрібно бути готовим до того, що оформлення студентської візи, пошук роботи і житла спричинить за собою певні витрати, крім того, перша зарплата буде виплачена після оформлення Social Security Number (SSN), а значить перші два-три тижні витрати на харчування, проживання, транспорт ляжуть на плечі учасника програми. Спеціалісти агентства STAR Travel готові проконсультувати майбутніх учасників програми, допомогти з підготовкою документів і взяти на себе багато іншого клопоту, пов'язаного з виїздом.

Як стати учасником Work and Travel 2020

Для того, щоб стати учасником програми, потрібно вчитися в українському вузі на очній або очно-заочній формі, заочників беруть неохоче. Вік учасників строго з 18 до 25, в деяких випадках 25-річним відмовляють. До поїздки варто підтягнути англійську та підготуватися до співбесіди в посольстві. Не зайвим буде і мати практичні навички. Досвід роботи офіціантом, барменом, будівельником, нянею, санітаркою – теж не завадить. Інші тонкощі та нюанси програми можна дізнатися в агентстві STAR Travel.

Зараз ви читаєте новину «Work and Travel: вчись, працюй, подорожуй». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути