вівторок, 30 березня 2021 15:14

Тарас Чекурда: Дельфінарій – прекрасне місце для родинного відпочинку в будь-який час

Тарас Чекурда: Дельфінарій – прекрасне місце для родинного відпочинку в будь-який час
Перебування в дельфінарії подарує максимум задоволення

Сім'я – це найголовніше, що є в житті сучасної людини. Лише через постійну зайнятість складно виділити багато часу, щоб організувати повноцінний відпочинок з найріднішими. Та й буває так, що поїхати кудись немає можливості, а отримати приємні емоції хотілося б.

Так може не варто відкладати все на потім, а вибрати дельфінарій "Оскар" для майбутнього уїкенду. Як стверджує Тарас Чекурда, проведення кількох годин або навіть цілий день подарує море позитивних емоцій. А ще вам захочеться сюди повернутися.

Що подарує дельфінарій своїм гостям?

Головне, що отримає кожен гість (дорослий і маленький) – це спілкування з дельфінами. Дивлячись на їхнє шоу, вже покращується настрій. Просто у тварини "постійна посмішка" і від цього теж хочеться посміхатися.

А скільки захвату викликають їхні вистави. Від їхніх трюків неможливо відірвати погляд. Глядачі навіть бояться моргати, щоб нічого не пропустити.

За словами Тараса Чекурди, крім видовищного шоу відвідувачі дельфінарію можуть отримати такі послуги:

• Фото з мешканцем морських глибин. Фото – це кращий спосіб запам'ятати радісний момент на довгі роки. Під час вистави складно зробити вдалий кадр, оскільки дельфіни постійно в русі, але не варто розчаровуватися. Після закінчення шоу професійний фотограф зробить для вас чудові кадри. Фото можна зробити як на помості біля басейну, так і безпосередньо у воді.

• Плавання з дельфінами. Від цього діти будуть просто в захваті. Вони отримають максимум задоволення і емоцій. Та й дорослі не залишаться байдужими. Їхня втома і напруженість в одну мить пропаде. Дельфіни прокатають вас по басейну. У вас з'явиться відчуття, що ви стали другом тварини, його напарником. Під час плавання ваші друзі чи близькі можуть робити фото, щоб зафіксувати радісні моменти.

• Хочете зробити коханій пропозицію, але плануєте це зробити оригінально. Ваше зізнання точне запам'ятається. Плавання і спілкування з дельфінами, катання на човнику, романтична вечеря – погодьтеся, хороший план для особливого вечора.

Перебування в дельфінарії подарує максимум задоволення. А ще не варто турбуватися про безпеку. За словами Тараса Петровича Чекурди, тут зроблено все, щоб гостям і учасникам шоу було безпечно і комфортно.

Тут продумано все до дрібниць, щоб вам хотілося ще не один раз сюди повернутися. Кожного разу маленькі й дорослі відкриють для себе щось нове. У будь-якому випадку спілкування з дельфінами принесе лише радість.

Зараз ви читаєте новину «Тарас Чекурда: Дельфінарій – прекрасне місце для родинного відпочинку в будь-який час». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути