понеділок, 11 листопада 2019 15:16

Варто спробувати ТОП-5 незвичайних презервативів світу

Зараз люди живуть у світі, де не мовчать про сексуальне життя, а намагаються його всебічно урізноманітнити. Не знаєте, як отримати більше задоволення, разом з тим зберегти безпеку сексу?

  На сайті nedlyaskuki.com.ua ви можете обрати презервативи за категорією, виробником, ціною та проконсультуватися з продавцем
На сайті nedlyaskuki.com.ua ви можете обрати презервативи за категорією, виробником, ціною та проконсультуватися з продавцем

Як обрати презерватив?

Презервативи з вусиками і шипами гарантовано розбавлять ваше сексуальне життя. Ви отримаєте незабутнє задоволення.

На сайті nedlyaskuki.com.ua знайдете все на будь-який смак, а презервативи з шипами по спіралі зроблять ваше життя яскравішим.

"Любимо експериментувати з дружиною. Часто заходимо в інтим-магазини і обираємо щось нове. Знайшов в інтернеті сайт nedlyaskuki.com.ua. Одразу замовив пачку презервативів з вусиками, бо у звичайному магазині чи аптеці вони не продаються. Тим більше ціна просто вогняна. Ми з дружиною рекомендуємо. Це те, чого нам не вистачало", - каже Іван Бугач з Києва.

На сайті магазину інтим товарів "Не Для Скуки" ви можете обрати презервативи за категорією, виробником, ціною та проконсультуватися з продавцем.

"Хотіла спробувати з партнером щось не звичайне. Подруга порадила сайт nedlyaskuki.com.ua. Обрала презервативи з вусиками та шипами Екстра. Ціна смішна – 65 гривень, тоді як у звичайних магазинах ціна перевищує 200 грн. Але головне – це задоволення. Дякую магазину "Не Для Скуки" за те, що я змогла урізноманітнити своє сексуальне життя", - каже Аліна Панелюк з Чернігова.

  На сайті nedlyaskuki.com.ua ви можете обрати презервативи за категорією, виробником, ціною та проконсультуватися з продавцем
На сайті nedlyaskuki.com.ua ви можете обрати презервативи за категорією, виробником, ціною та проконсультуватися з продавцем

Основні переваги презервативів

• Презервативи з вусиками. Вони досить еластичні. Їх максимальна розтяжність в довжину досягає 18-20 см, а в ширину - 5 – 5.5 см, проте їх товщина не перевищує 0.07 мм.
• Презервативи з кульками і вусиками – це абсолютний фаворит серед незвичайних контрацептивів. Кожна пара, налаштована на сексуальні експерименти, обов'язково повинна спробувати цей різновид контрацепції. З такими презервативами не потрібно додатково використовувати змазку. Висока якість латексу і відсутність специфічного запаху також є незаперечними плюсами.
• Презервативи з термоефектом. Охолоджуючий ефект найкраще підійде для пар, які бажають подовжити статевий акт. Розігріваючий ефект підсилить збудження і відчуття, що може пришвидшити статевий акт.

"Спробували нові презервативи з кулькою. Це нереальні відчуття. Контрацептиви упаковані в індивідуальні контейнери з рясною кількістю змазки. Це забезпечує стимуляцію обох партнерів. Головне, що ми задоволені. Дякую магазину "Не Для Скуки", - розповідає Ігор Бойко з Маріуполя.

Якісний гіпоалергенний латекс плюс велика кількість мастила без смаку і запаху роблять ці презервативи одними з кращих серед своїх представників.

Досі сумніваєтеся? Спробувавши такий вид контрацепції ви гарантовано отримаєте нові яскраві відчуття, при чому обоє партнери. Додатковим приємним бонусом є унікальний дизайн і головне висока якість виробу. Зробіть правильний вибір!

Зараз ви читаєте новину «Варто спробувати ТОП-5 незвичайних презервативів світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути