понеділок, 03 травня 2021 09:00

Секрети вдалого меблювання вітальні

Вітальня є особливою кімнатою, де проводять багато часу всі домочадці і де приймають гостей. Її облаштування має бути продуманим, функціональним і, безумовно, затишним. При виборі меблів важливо врахувати переваги всіх проживаючих в будинку.

  Taburetka.ua пропонує безліч варіантів м'яких меблів
Taburetka.ua пропонує безліч варіантів м'яких меблів

Один з головних критеріїв вибору обстановки — це розміри кімнати. Всі предмети повинні гармонійно поєднуватися один з одним і грамотно вписуватися в габарити приміщення, не створюючи ефекту захаращеності. У маленьких вітальнях безглуздо виглядають великі дивани, перевантажені декором столики і громіздкі шафи. Важливо враховувати кількість проживаючих в квартирі або будинку. У вітальні місця повинно вистачати всім.

Основне призначення приміщення, де збирається вся сім'я — це релакс і спільне проведення часу з комфортом. З цієї причини велике значення має облаштування зони відпочинку. Відповідні м'які меблі є запорукою її зручності і затишку.

  Taburetka.ua пропонує безліч варіантів м'яких меблів
Taburetka.ua пропонує безліч варіантів м'яких меблів

Сучасні дизайнери інтер'єру рекомендують замінити популярні раніше великі дивани, розташовані під стіною, на більш практичні і стильні гарнітури. Досвідчені фахівці пропонують кілька варіантів. Якщо простір дозволяє, можна по центру вітальні розмістити просторий диван, доповнений парою крісел. У поєднанні з красивим журнальним столиком вийде затишна зона відпочинку. Вона може бути орієнтована на телевізор або камін.

Для малогабаритних кімнат відмінним рішенням буде невеликий диван і кілька пуфів, які в будь-який момент можна поставити в зручному місці. Коли вони не використовуються, їх легко прибрати. Виробники пропонують цікаві набори пуфів, які можуть складатися максимально компактно.

Можна замість них придбати м'які безкаркасні крісла. Вони займають зовсім мало місця. Для їх переміщення не потрібно багато зусиль - їх вага невелика. Ще одним вартим уваги варіантом є модульний диван. Це меблі, розмір і конфігурацію яких Ви можете визначати самі. Він складається з декількох частин-модулів. Їх кількість підбирається під приміщення. Можна самостійно моделювати кутову форму, пряму і навіть П-подібну.

  Taburetka.ua пропонує безліч варіантів м'яких меблів
Taburetka.ua пропонує безліч варіантів м'яких меблів

Інтернет магазин меблів Taburetka.ua пропонує безліч варіантів м'яких меблів. У нас представлені різноманітні моделі диванів, крісел, пуфів та інших виробів для віталень та інших приміщень.

Зараз ви читаєте новину «Секрети вдалого меблювання вітальні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути