Ексклюзиви
вівторок, 12 грудня 2017 17:22

Пряма розстрочка від "Венето". Закамуфльований споживчий кредит або новий фінансовий інструмент?

Як відомо, шлях до істини лежить через сумніви. А тому ми вирішили перевірити на практиці механізм дії популярного фінансового сервісу, який з початку року активно пропонує своїм клієнтам один з лідерів українського ринку ортопедичних товарів для сну.

  Один з лідерів українського ринку ортопедичних товарів для сну компанія  "Венето" пропонує пряму розстрочку на свої товари
Один з лідерів українського ринку ортопедичних товарів для сну компанія "Венето" пропонує пряму розстрочку на свої товари

Свої польові дослідження ми почали з відвідин найбільшого в Україні шоу-руму "Венето", розташованого в Києві на вулиці Набережно-Луговій, 4. Тут дійсно є все для того, щоб зробити наш сон по-справжньому комфортним і здоровим - величезний асортимент ортопедичних матраців, меблів, ортопедичних і анатомічних подушок, ковдр та інших товарів для сну.

Вибір припав на матрац "Венето Special Bio", який привернув увагу не тільки екологічно чистими наповнювачами і тканинами, але знижкою "мінус 10%", яка збережеться при купівлі товару в розстрочку. Його ціна покривається прямою розстрочкою від "Венето" - від 5 000 до 30 000 грн.

Навчені гірким досвідом придбання товару під широко розрекламовані "нульові кредити", відразу уточнюємо у продавця реальну відсоткову ставку і наявність інших платежів. Ставка дійсно нульова, а не 0,01%, як в більшості банківських кредитів. Ще один приємний бонус - не потрібно платити страховку та інші замасковані платежі, якими грішать банківські споживчі позики.

Важливий пункт шопінг-тесту - простота і швидкість оформлення розстрочки. На відміну від банківської процедури, оформлення розстрочки від "Венето" займає буквально кілька хвилин, адже для цього необхідний мінімальний набір документів. Заощадивши купу часу і нервів, вирушаємо до каси. Сплативши 35% вартості покупки на місці або через банк на підставі рахунку-фактури, отримуємо не тільки товарний чек, але і приємний бонус - 20 років гарантії від виробника на обраний товар. І вже через кілька годин покупку доставлено ​​за вказаною адресою. У підсумку нам не довелося місяцями збирати всю суму для завтрашньої покупки, відмовляючи собі сьогодні в задоволенні комфортного відпочинку і здорового сну.

План на рік - виплатити поетапно вартість покупки, яка залишилася, що не стане великим навантаженням для сімейного бюджету, і придбати інші товари від виробника, рекомендованого Асоціацією ортопедів та травматологів України. Адже пряма розстрочка від "Венето" - дійсно дуже простий і зручний фінансовий інструмент здійснення корисних покупок для здорового способу життя!

Зараз ви читаєте новину «Пряма розстрочка від "Венето". Закамуфльований споживчий кредит або новий фінансовий інструмент?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути