Ексклюзиви
середа, 07 лютого 2018 09:00

Визначено переможця у номінації "Вибір України – 2017 – Енергозберігаюче освітлення року"

  Вибором споживачів в номінації "Вибір України - 2017 - Енергозберігаюче освітлення року" стала компанія Green Power Euroelectric GmbH, яка займається виробництвом екологічно чистих економічних ламп Eurolamp і Euroelectric
Вибором споживачів в номінації "Вибір України - 2017 - Енергозберігаюче освітлення року" стала компанія Green Power Euroelectric GmbH, яка займається виробництвом екологічно чистих економічних ламп Eurolamp і Euroelectric

У грудні 2017 року відбулося щорічне вручення нагород "Вибір України" кращим компаніям, за вибором споживачів.

Рейтингова програма "Вибір України" покликана виділяти підприємства і підприємців, які не тільки дбають про прибутковість власного бізнесу, а також і про вподобання своїх споживачів.

Цьогоріч вибором споживачів у номінації "Вибір України – 2017 – Енергозберігаюче освітлення року" стала компанія Green Power Euroelectric GmbH представництвом якої на українському ринку є компанія Грін Пауер Євроелектик Україна, яка займається виробництвом екологічно-чистих, безпечних та економічних ламп під брендами Eurolamp і Euroelectric.

Грін Пауер Євроелектик Україна працює на українському ринку з 2010 року та зуміла покрити всю територію країни і стати одним з провідних виробників LED-ламп в Україні. У продукції поєднана німецька якість, економічність та довговічність.

Асортимент нараховує більше 350 найменувань, які включають в себе продукцію як для домашнього, так і для промислового освітлення. Вся продукція відповідає стандартам якості і має до 10 років гарантії.

Хочемо зазначити, що ТМ Eurolamp у 2012 році отримала звання "Бренд року" . Таким чином, перемога у програмі "Вибір України-2017" ще раз підтверджує високий рівень довіри споживачів до ТМ Eurolamp та ТМ Euroelectric.

Детальніше ознайомитися з продукцією можна на сайті: https://shop.eurolamp.ua/

Зараз ви читаєте новину «Визначено переможця у номінації "Вибір України – 2017 – Енергозберігаюче освітлення року"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути