Ексклюзиви
вівторок, 27 липня 2021 14:21

Купальники та білизна, які поєднали красу, креативність та комфорт

  Правильно підібраний купальник може коригувати фігуру
Правильно підібраний купальник може коригувати фігуру

Комфорт кожної людини починається з білизни. Без спіднього не можна уявити сьогоднішнє вбрання. Трусики, бюстгальтери, комбінації та купальники постійно вдосконалюють та осучаснюють.

Одним із передових українських виробників дизайнерської нижньої білизни та купальників став бренд Don't Look. Його обирають поціновувачі комфорту і стильного дизайну.

Цей виробник ексклюзивної білизни та купальників виник 2017-го за ініціативи дизайнерок Анастасії Сергачової та Марії Полякової. Розробку нових дизайнів і всю іншу роботу компанії вони ведуть на основі правила "3К" - краса, креативність, комфорт.

"Ми цінуємо красу жіночого тіла, тому розвиваємо наш бренд як мистецтво - мистецтво Жінки. В умовах глобальної емансипації, ми відчуваємо за собою відповідальність за можливість Жінки завжди залишатися собою. Враховуємо необхідність сучасної Жінки не тільки в красі і естетиці, але й потребі комфорту. І, найголовніше, ми - за індивідуальність! Створюючи дизайнерську жіночу нижню білизну і купальники, ми пропонуємо клієнтам ескіз. Потім вони самі допомагають нам у створенні свого шедевра", - діляться дизайнерки.

Покупці цінують унікальний дизайн, бездоганність посадки, гармонійне і одночасно сміливе поєднання кольорів, якість матеріалів продукції бренду. Виробник вміло все це поєднує у своїй білизні.

Під час літнього відпочинку до звичних трусиків та бюстгальтерів додаються купальники та плавки. Вони мають бути зручними для купання, спортивних ігор та засмаги на пляжі. Водночас, гарними і підходити для фігури.

Правильно підібраний купальник може коригувати фігуру. Високі вирізи на стегнах візуально витягують фігуру. Знімні поролонові чашки-вставки дозволяють почувати себе впевнено з будь-якими параметрами.

Купальники Don't Look мають ексклюзивні принти. Вони привертають увагу і підкреслюють відмінний смак. Є нестандартні моделі бюстгальтерів, які не залишають байдужою жодну зі своїх власниць. Їх цінують за оригінальність і зручність.

Для клієнтів діє програма лояльності, яка дає знижки від 5% до 20%. Щоб скористатися нею, слід пройти швидку реєстрацію і здійснювати покупки в інтернет-магазині. Додатково підписникам на розсилку дають 10% знижку на першу покупку.

  Правильно підібраний купальник може коригувати фігуру
Правильно підібраний купальник може коригувати фігуру

Інтернет-магазин виконує доставку замовлень по Україні Новою поштою. Роблять це безкоштовно при замовленні від 1 тис. грн. Відправляють замовлення в інші країни.

Крім того, всі охочі можуть відвідати новий фірмовий магазин у Харкові на вулиці Чернишевська, 77. У ньому представлені усі популярні моделі та новинки бренду. На відміну від сайту, тут можна все ретельно приміряти та підібрати ідеальний варіант.

Зараз ви читаєте новину «Купальники та білизна, які поєднали красу, креативність та комфорт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути