понеділок, 23 липня 2018 15:28

Кредітік - сервіс порівняння онлайн кредитів на карту в Україні

Вибір позики на карту в Кредітік

Кредітік - сервіс порівняння онлайн кредитів на карту в Україні орієнтований на рядових співвітчизників, які потрапили в складну фінансову ситуацію. Відрізняється простим інтерфейсом, даючи можливість користуватися ним навіть людям, які володіють невеликим досвідом роботи з інтернетом.

  Кредітік
Кредітік

Переваги онлайн сервісу Кредітік

Сервіс є агрегатором, на якому зібрані кращі організації України. У них можна отримати онлайн кредит на карту на оптимальних умовах. Сервісу притаманні такі позитивні сторони:

1. Відгуки від реальних клієнтів. Завдяки їм можна побачити, як відбувалася співпраця позичальників з тими чи іншими організаціями в найдрібніших подробицях.
2. Наявність онлайн калькулятора. Якщо хтось думає оформити позику без відмов, то він напевно хоче знати, скільки доведеться переплатити при тій чи іншій процентній ставці. Онлайн калькулятор дає можливість розрахувати переплату;
3. Інтуїтивний інтерфейс. Сервіс відрізняється функціональністю і простим інтерфейсом. Після хвилинного знайомства можна буде зрозуміти, як він функціонує в деталях;
4. Максимум відомостей про кожну мікрофінансової організації. Для того щоб бути впевненим в компанії, де оформляється займ без відмов, на сервісі розміщено безліч відомостей про організацію. Вони включають в себе рік заснування, обсяг виданих коштів і багато іншого.

Як взяти онлайн кредит - умови і порядок оформлення

Щоб отримати мікропозик в будь-який мікрофінансової організації, слід відповідати досить-таки простим вимогам і мати в наявності класичний набір документів.

Позичальник повинен бути:

• повнолітнім громадянином країни;
• паспорт, ІПН;
• мобільний телефон;
• доступ до мережі інтернет.

  Що потрібно для оформлення кредиту на карту
Що потрібно для оформлення кредиту на карту

Видаються позики терміново цілодобово, а значить, що звернутися за фінансовою допомогою можна вночі, або в будь-який інший час доби.

На які моменти звернути увагу, оформляючи кредит на карту

Так як мікрокредит без особливих зусиль можна отримати в багатьох компаніях, то не варто поспішати з їх оформленням. Підбираючи організацію, акцентувати увагу на наступних моментах:

• процентна ставка. Чим вона нижче, тим краще. У деяких організаціях готові видати перший кредит під 0% без дзвінків і без перевірок;
• термін. Може становити як пару тижнів, так кілька місяців і більше. Тут вже відштовхуватися від особистих можливостей і переваг;
• сума. Ліміти всюди різні. Постійні і сумлінні клієнти можуть розраховувати на підвищення лімітів;
• вік. Мінімальний вік - 18 років, а максимальний обмежений 75 роками. Вікові рамки можуть варіювати.

Отже, якщо кредит на карту потрібен терміново і швидко, то варто відвідати creditik.com.ua, де вдасться без праці вибрати найбільш підходящу організацію в особистому випадку.

Зараз ви читаєте новину «Кредітік - сервіс порівняння онлайн кредитів на карту в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути