Ексклюзиви
вівторок, 20 лютого 2018 14:49

Киянин виграв мільйон у "Лото-Забава"

Киянин виграв мільйон у "Лото-Забава"
Столичний водій Руслан Ходарченко зірвав джекпот в "Лото-Забава"

Столичний водій став мільйонером. Руслан Ходарченко з Києва зірвав джекпот в "Лото-Забава".

Він розповів, що лотереї купує рідко, але цього разу був упевнений - удача обов'язково посміхнеться і мільйон дістанеться саме йому.

"Відчуття, що виграю, було, коли купував квиток. Як то кажуть, прокинувся і щось в серці каже, що треба купити "Лото-Забава". Пішли з батьком в магазин, купили, і один з них мільйон виявився з двох квитків. Не вірилося дуже довго", - сказав мільйонер "Лото-Забава" Руслан Ходарченко.

Остаточно повірив у перемогу лише тоді, коли отримав чек на мільйон гривень від "Лото-Забава".

Крім чека, переможця, який був разом з дочкою, чекала подарункова програма "Два дні з життя мільйонера" ​​від оператора державних лотерей "М.С.Л.". Разом з ведучими в лімузині вони вирушили на бранч до відомого столичного ресторану.

Для сім'ї Ходарченко також організували прогулянку пам'ятками Києва та провели майстер-клас з джипінгу. Під наглядом професіоналів мільйонер випробував себе за кермом позашляховика в умовах бездоріжжя.

Як зізнався переможець, це була заповітна мрія, здійснити яку йому допоміг оператор державних лотерей "М.С.Л". Крім цього, сім'ю мільйонера чекало ще безліч інших приємних сюрпризів від "Клубу Мільйонерів "М.С.Л.".

До речі, в той самий день, коли Руслан Ходарченко отримав свій чек на мільйон гривень, в Україні з'явився ще один 283-й мільйонер "Лото-Забава".

Нагадаємо, щоб виграти джекпот "Лото-Забава", потрібно закреслити в ігровому полі три горизонталі з виграшними числами без пільгових підков або п'ять будь-яких горизонталей в квитку. Спостерігати за розіграшами лотереї можна в прямому ефірі телеканалу "1+1" щонеділі о 09:00.

Зараз ви читаєте новину «Киянин виграв мільйон у "Лото-Забава"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути