пʼятниця, 28 жовтня 2022 13:04

Як замовити таксі до аеропорту найближчої країни

В сьогоднішній ситуації виліт з аеропорту Бориспіль неможливий. Але інколи буває, що вилетіти потрібно терміново - до родичів, друзів, по робочих питаннях. Переїзд автобусом займає дуже багато часу і не є комфортним. Тому, люди задаються питанням, яку альтернативу обрати. Найкращий вихід – замовити таксі до найближчої столиці Європи, а далі - виліт з аеропорту відповідної країни.
В Україні існує служба – міжміське таксі RED, яка надає якісні послуги індивідуальних трансферів. Вас безпечно та комфортно довезуть до аеропортів Молдови, Румунії чи Польщі, а звідти ви летите по своїх справах.

 

"Цього літа, в зв'язку зі складною ситуацією в країні, в мене виникла необхідність вивезти свою сім'ю зі столиці. Почала шукати транспорт, яким це можна зробити швидко та комфортно. Зателефонувавши в таксі RED, диспетчер запропонував напрямок Київ-Кишинів. Потім грамотно, детально та зрозуміло пояснив і допоміг вибрати оптимальний маршрут та тариф. Оскільки зі мною були, маленькі діти, безпека для мене перш за все, а наявність дитячого крісла повинна бути обов'язковою. В службі мене уважно вислухали, проконсультували по документах, які можуть запитати при перетині кордону, а потім надали чудове авто, на якому ми з дітьми швидко та комфортно дісталися Молдови. В Кишинів прибули вчасно та без пригод. Як будемо повертатись додому, точно знову скористаюсь їх послугами" - розповідає киянка Дарина.
В таксі RED окрім напрямку Київ-Кишинів, також популярні напрямки: Київ-Бухарест та Київ-Варшава.

Таксі Київ-Кишинів

Замовивши поїздку з Києва в Молдову, Вас приблизно за 8 годин, з професійним водієм, у надійному авто та зі всіма зручностями довезуть до аеропорту.

Таксі Київ-Бухарест

Напрямок з Києва в Румунію є досить популярним, оскільки Румунія – прекрасна країна для подорожей Там теж є Карпати, великі та щедрі поля і, звісно, Чорне море. В горах безліч термальних джерел, гарні пейзажі та гірськолижні курорти. Таксі RED співпрацює з багатьма судновласниками, морськими агенціями та пропонує знижку 50% на зворотній шлях при зміні екіпажу в портах Румунії.

Таксі Київ-Варшава

Ще один популярний напрямок – з Києва до Польщі, також користується особливим попитом. Ви доїдете з професійним водієм до аеропорту Варшави, а звідти – куди душа забажає.
Також в Таксі RED можна обрати клас авто, відповідно до тарифу: Стандарт, Комфорт, Бізнес, Універсал, Мінівен. Оплата здійснюється одним із доступних методів: готівка, безготівковий розрахунок, Приват 24, Swift платежи, Payoneer&PayPal. При необхідності надається чек про оплату.
Обирайте безпеку та комфорт у поїздках, телефонуйте (063) 221-34-72 або (050) 568-70-15

 
Зараз ви читаєте новину «Як замовити таксі до аеропорту найближчої країни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути