понеділок, 29 листопада 2021 18:22

Як легко та зручно користуватися криптовалютами

Як легко та зручно користуватися криптовалютами
Як легко та зручно користуватися криптовалютами

Довгий час вважалося, що криптовалюти підходять лише для айтішників та інвесторів, які мають IT-консультантів. Справді, розібратися у технологічних моментах самостійно може бути складно. Однак закладена в основі криптовалют ідея рухала ранніх користувачів просвітлювати широку аудиторію в аспектах блокчейн-технологій, вигадувати нові способи застосування та розробляти нові інструменти для простого та комфортного використання криптовалют у реальному житті.

Як вдало інвестувати, безпечно зберігати та комфортно використовувати, розповідають фахівці Crybex, надійного обмінника криптовалют у Києві та інших містах України.

Як почати інвестувати в крипту

Криптовалюти - перспективний спосіб накопичення та примноження капіталу. У їхній природі закладено принципи децентралізації: жоден регулятор чи монетарне керування не може заблокувати ваші кошти. Крім того, обмежена емісія Bitcoin передбачає дефляційну модель. Ціна 1 BTC зростатиме згодом, оскільки жоден уряд не зможе видати указ, щоб випустити більше біткоїнів, ніж спочатку закладено в код — 21 млн.

Перш ніж зробити перші інвестиції, ознайомтеся з основами блокчейн-технології. У мережі є освітні курси та відеоматеріали, але сприймайте їх лише як навчальну інформацію, а не інвестиційні поради.

Купити криптовалюту в Україні легко. Для цього потрібно оформити заявку на сайті криптообмінника та сплатити її у пункті прийому-видачі готівки. Найскладніше тут вибрати надійного продавця крипти. Для цього вивчіть відгуки та дізнайтесь думку ринку про репутацію обмінника, а також обов'язково ознайомтеся з умовами користування майданчиком.

Як безпечно зберігати крипту

Існують різні типи криптогаманців, але для найбільшої безпеки та легкого доступу до монет краще комбінувати сховища. Для збереження великих сум використовуйте автономні офлайн-пристрої - апаратні гаманці, які називають холодними, такі як Ledger або Trezor.

Для зберігання невеликих сум для повсякденних операцій використовуйте гарячі гаманці — мобільні або робочі програми, браузерні розширення. З такого гаманця можна швидко продати біткоїн на Приват24 або банківську картку іншого українського банку, щоб використати гривню будь-якої миті. Наприклад, якщо у вас закінчилися гроші у подорожі чи аеропорту.

Є також біржові гаманці, зберігати на яких варто лише кошти для трейдингу. Фактично це біржові облікові записи, на які ви вносите депозит, щоб торгувати криптою. Але, на жаль, біржі найбільше схильні до хакерських атак.

Почати роботу з криптовалютами нескладно, але перед вкладенням коштів обов'язково вивчіть усі можливості. Будьте пильні та обережні з фінансовими операціями!

Зараз ви читаєте новину «Як легко та зручно користуватися криптовалютами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути