Ексклюзиви
пʼятниця, 26 березня 2021 12:37

Історія німецького бренду Schwalbe

  Лінійка "Schwalbe" пропонує на вибір спортсменам десятки моделей високоміцних і надійних шин
Лінійка "Schwalbe" пропонує на вибір спортсменам десятки моделей високоміцних і надійних шин

Історія німецького бренду "Schwalbe", що випускає величезний асортимент високоякісних велосипедних покришок, розповідає, як можна досягти світового успіху з нуля, маючи в арсеналі тільки працьовитість і цілеспрямованість. Почавши роботу в 20-ті роки минулого століття, невелике сімейне підприємство зуміло не тільки вийти за межі своєї країни, а й підкорити континент, поставляючи продукцію в Азіатський регіон. І сьогодні, через майже 100 років з моменту заснування, бренд Schwalbe (Швальбе) як і раніше радує покупців покришками для різних моделей велосипедів, а його продукція користується безумовною довірою і любителів, і професіоналів.

Історичний екскурс

Складні для Німеччини 20-ті роки з величезними темпами гіперінфляції – не найкращий час для відкриття виробництва з випуску велосипедних аксесуарів і комплектуючих. Однак саме тоді батько засновника бренду Ральфа Бохле вирішив почати невеликий бізнес, щоб забезпечити своїй родині засоби до існування. Він не міг і припустити, що засноване ним підприємство

через певний час знайде світову популярність. Але до цього моменту його відділяло багато років, а поки Бохле-старшому доводилося шукати способи перетворити гуму в якісні покришки, а метал – в компоненти для велосипедів, основного транспорту німців того часу. Якість продукції невеликого підприємства під Кельном допомогла швидко завоювати довіру покупців в різних кінцях країни.

Молода компанія впевнено розвивалася, але її планам завадила Друга світова війна. Після її закінчення на підприємстві вдалося швидко відновити виробництво. У той час до управління прийшов спадкоємець Ральф Бохле, талант менеджера та інженера якого допомогли компанії на шляху до світової слави. Новий керівник зумів вийти на виробників велосипедів з азіатських країн і укласти договір про постачання своїх покришок і велосипедних деталей на інший кінець континенту. Однак різке зростання попиту на автомобільний транспорт змусило його терміново шукати інший напрямок діяльності. Було прийнято епохальне рішення – зосередити зусилля компанії тільки на випуску фірмових покришок для різних моделей спортивних і прогулянкових велосипедів. Саме завдяки велошинам сьогодні компанія відома в усьому світі. З нею успішно співпрацюють десятки виробників велосипедів, використовуючи фірмову гуму в якості штатних деталей, а на території Індонезії та В'єтнаму відкриті додаткові виробничі потужності.

Відхід з життя Ральфа Бохле в 2010 році став для компанії серйозним ударом. Однак його спадкоємці і однодумці зуміли продовжити розпочату справу і навіть вивели його на новий рівень розвитку. Виробництво понад 16 мільйонів велопокришек в рік, кількісне і якісне зростання персоналу, фірмовий спортивний комплекс SCHWALBE ARENA для різних видів спорту – лише мала частина досягнень, що говорить про запаморочливий успіх компанії.

Асортимент покришок "Schwalbe"

Лінійка "Schwalbe" пропонує на вибір спортсменам десятки моделей високоміцних і надійних шин в широкому діапазоні розмірів. Що ж стосується найпопулярніших рішень, слід назвати:

• Schwalbe MARATHON WINTER PLUS – універсальне рішення для різних типів трас;
• Schwalbe SMART SAM – еталон надійного зчеплення на піщаному і кам'янистому грунті;
• Schwalbe MARATHON MONDIAL – модель, гідна звання флагмана за видатні характеристики.

Вибираючи покришки "Schwalbe", покупець незмінно отримує надійний товар, розрахований на тривалу експлуатацію і створення безпечних умов для тренування.

Зараз ви читаєте новину «Історія німецького бренду Schwalbe». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути