Ексклюзиви
вівторок, 03 грудня 2019 10:16

HoReCa – оптимальні рішення для приміщень громадського призначення

Плануючи відрити власний заклад з обслуговування клієнтів, необхідно багато чого прорахувати, продумати, спланувати. Якщо ви вже працюєте в сфері громадського харчування або тільки плануєте розвиватися в даному напрямку, саме час підібрати відповідні меблі для кафе. Досить велике число компаній вже на власному досвіді переконались, що Хорека пропонує меблі для ресторанів, що відповідає найвищим стандартам і вимогам.

  Інтернет-магазин "Табуретка" пропонує широкий асортимент HoReCa
Інтернет-магазин "Табуретка" пропонує широкий асортимент HoReCa

Яким критеріям повинні відповідати меблі даного напрямку?

Меблі для бару обов'язково повинні бути:

• Стильними.
• Міцними.
• Сучасними.

Розглядаючи різні барні стільці і столи, звертайте увагу не тільки на якість матеріалу, зборку, надійність конструкції. Важливу роль відіграє відповідність стилю закладу - все в барі має бути гармонійним і відповідним характеру закладу. Тому, ще до вибору конкретних предметів інтер'єру, рекомендується ретельно продумати дизайн закладу – так можна знайти оптимальні варіанти та рішення.

  Інтернет-магазин "Табуретка" пропонує широкий асортимент HoReCa
Інтернет-магазин "Табуретка" пропонує широкий асортимент HoReCa

Столи та стільці для кафе: що враховувати?

Власники подібних закладів, в більшості своїй, намагаються досягти не лише практичності, але і відповідної естетичності меблів. Столи для кафе обов'язково повинні бути стійкими, міцними і легкими. Хоча деколи можна зустріти круглі або овальні, більшою популярністю користуються прямокутні форми – це пояснюється можливістю зрушувати столи, використовуючи їх для прийому однієї компанії на велику кількість людей.

Стільці і столи для ресторанів - вибирайте особливо ретельно

Ресторан - заклад, який повинен відрізнятися бездоганним дизайном приміщення і гарантувати кожному своєму відвідувачу максимальний комфорт. Як правило, стільці для ресторану міцні, красиві стильні. Підбираючи їх, обов'язково варто брати до уваги інтер'єр приміщення: для деяких закладів найкращим рішенням виявляються меблі ротанг, для інших – дерев'яні або металеві моделі.

  Інтернет-магазин "Табуретка" пропонує широкий асортимент HoReCa
Інтернет-магазин "Табуретка" пропонує широкий асортимент HoReCa

Де купити Horeca?

Інтернет-магазин "Табуретка" пропонує широкий асортимент HoReCa. Перегляньте відповідний розділ каталогу Taburetka.ua – це допоможе підібрати рішення, яке найбільш підходить по співвідношенню ціна/стиль/якість.

Зараз ви читаєте новину «HoReCa – оптимальні рішення для приміщень громадського призначення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути