Ексклюзиви
пʼятниця, 18 жовтня 2019 15:01

Заробити на відходах допоможе обладнання "Артмаш"

"Ще торік моя пилорама скидалась на звалище тирси. Роботи багато, тож часу на прибирання не знайдеш, а в пічку нам стільки не треба було. Тож вона розносилась по всій території, заважала завантажувати дошки в машини. Але дізнався від знайомого, що в Європі палять пелетами з тирси і зацікавився. Виявилось, що і в нас можна придбати гранулятор та робити гроші з відходів", – розповідає підприємець Олексій Гармаш.

Машина для гранулювання переробляє сипучу продукцію, продавлюючи масу через матрицю з отворами. На виході висипаються довгасті акуратні гранули, повністю готові до використання.

   Ось так виглядає продуктивна міні-лінія від "Артмаш"‎, що допоможе зробити гранули з будь-якої біомаси
Ось так виглядає продуктивна міні-лінія від "Артмаш"‎, що допоможе зробити гранули з будь-якої біомаси

"Порадився з професіоналами і придбав гранулятор фірми "Артмаш". Відколи тирсу гранулюю, то найняв ще двох робітників. І роботи всім вистачає, і територія стала охайніша. Тепер самі взимку пелетами палимо та на сусідні підприємства продаємо", – каже Олексій.

У ТОВ "Артмаш" всі вузли обладнання для фермерства та тваринництва виготовляють на власному заводі з обов'язковою перевіркою спеціалістами з технічного контролю. Щоб продукція довго служила, розміри механізмів контролюються з точністю до процентів міліметра. Більшість запчастин виготовляють на верстатах з числовим програмним керуванням (ЧПУ, ЧПК).

"Часто нам телефонують потенційні покупці і кажуть, що наша продукція дорожча, ніж у конкурентів. Це пояснюється високою якістю виробів та сучасними методами виробництва. Наприклад, на нашому підприємстві матриці не свердлять вручну, використовують станки ЧПУ. Відтак, готова фільєра вирізняється ідеальним розташуванням отворів та рівними перемичками між ними. До того ж ця матриця зроблена зі сталі, яка насичена хромом і загартована до твердості 58-60 одиниць. Це гарантує стійкість матеріалу при довгому використанні", – каже директор ТОВ "Артмаш".

  На виставці "АГРО2019" зацікавлені фермери користувались нагодою проконсультуватися у представників заводу-виробника
На виставці "АГРО2019" зацікавлені фермери користувались нагодою проконсультуватися у представників заводу-виробника

Побачити продукцію виробника можна на агропромисловій виставці "Агро", яку підприємство відвідує щороку, чи прямо на заводі, оскільки "Артмаш" радо приймає гостей. У повному списку обладнання: автоматизовані лінії (майже міні–заводи) для гранулювання кормів та виробництва паливних пелет, рейкові дроворуби унікальної конструкції, подрібнювачі сухих кормів та ін.

"Артмаш" отримав європейський сертифікат якості "Certificate of Compliance", тому продукція відповідає вимогам Технічних регламентів Євросоюзу і відзначається спеціальним маркуванням СЄ. Окрім цього фірма має ще безліч відзнак, що підтверджують якість обладнання.

ТОВ "Артмаш" – одна з рідкісних компаній, які дбають про інтереси покупця.

Зараз ви читаєте новину «Заробити на відходах допоможе обладнання "Артмаш"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути