Ексклюзиви
четвер, 16 вересня 2021 17:31

Естетика міжкімнатних дверей Hörmann

  Кампанія Hörmann Україна пропонує  українським забудовникам широку лінійку моделей
Кампанія Hörmann Україна пропонує українським забудовникам широку лінійку моделей

Міжкімнатні двері — важлива складова сучасного інтер'єру. Навіть якщо ви прихильник вільного планування простору, завжди залишаються такі локації, як санвузол, гардеробна, спальня, що передбачають усамітнення і, відповідно, встановлення дверей.

На що звернути увагу при виборі

Коли ви маєте на руках дизайну-проект будинку, не поспішайте його втілювати, перш ніж оберете міжкімнатні та вхідні двері. Це заощадить час та кошти на можливе корегування отворів під їх встановлення. Визначте важливі для вас критерії: якість матеріалів, надійність конструкції, функціональність, а, можливо, для вас першочерговим є зовнішній вигляд або ціна.

Сьогодні споживач має великий вибір внутрішніх дверей – як за стилістикою, так і за ціною. Проте, якщо ви прагнете якості, надійності і вишуканого дизайну водночас, зверніть увагу на продукцію безперечного флагмана серед європейських виробників, німецького концерну Hörmann.

Ознайомитися із пропозицією цього виробника, а також замовити продукцію ви можете на сайті компанії Hörmann Україна, офіційного представника бренду в нашій країні.

П'ять колекцій нетривіальних внутрішніх дверей

Українським забудовникам Hörmann пропонує широку лінійку моделей.

BaseLine — лаконічні дерев'яні двері з суцільним полотном і поверхнею у чотирьох варіантах оздоблення:

• ударостійка гладенька поверхня Duradecor у кольорі або в декорі;
• структурована поверхня Duradecor у 9 варіаціях, що відтворює природну фактуру і колір деревини;
• облицювання полотна та коробки з натурального шпону;
• лакофарбове покриття із глянцевим блиском.

ConceptLine – серія, що дозволяє за вашим бажанням поєднувати фактурну або ультраматову поверхню у благородних відтінках білого, сірого та чорного кольору.

DesignLine — завдяки цій серії ваші мрії про самовираження в дизайні стануть реальністю. Необхідно візуально розширити простір за допомогою сучасних скляних дверей чи додати інтер'єру тепла, встановивши екомоделі зі шпону? Чи, може, заявити про брутальність помітним орнаментом з нержавіючої сталі? Будь ласка! А ще багатий спектр кольорів та безліч варіантів оформлення, як, наприклад, аплікації чи тиснення на полотні, вишукані засклення.

ClassicLine – колекція, що об'єднує три мотиви: Carolina, Georgia і Montana. Перший мотив має на полотні тиснення у вигляді касетної рамки, другий оздоблений заглибленою планкою, а Montana сподобається поціновувачам "колоніального" стилю.

Повітряні й невагомі конструкції зі скла GlassLine створені, щоб наповнювати будинок світлом, а завдяки піскоструминній обробці й нанопокриттю на склі не залишаються відбитки пальців.

Якість в деталях

До перелічених переваг додайте використання інноваційної технології Duradecor, яка робить поверхню дверей менш чутливою до вологи та механічних пошкоджень. Якісна фурнітура та посилена рама здатні витримати більші навантаження та запобігти перекошуванню конструкції. Спеціальне покриття 4Protect збереже привабливий вигляд кромки полотна на тривалий час.

Міжкімнатні двері Hörmann вдало поєднують довговічність і лаконічний дизайн. Бренду не притаманні зайві прикраси – річ гарна сама по собі, наповнена силою, коли форма її проста, а зміст приховано за формою.

Якщо у вас іще немає дизайн-проєкту майбутнього інтер'єру, пропонуємо скористатись нашою акцією. Замовляйте до 31.12.2021 троє міжкімнатних дерев'яних дверей від Hörmann і отримайте сертифікат на 45-хвилинну онлайн-консультацію головного редактора журналу "Уютная квартира" та дизайнерки інтер'єрів Вікторії Лопатіної.

ТОВ "Хьорман-УА"
м. Бориспіль, Чумацька, 4
050 406 10 00, 068 406 10 00
www.hormann.ua

Зараз ви читаєте новину «Естетика міжкімнатних дверей Hörmann». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути