пʼятниця, 17 липня 2020 17:49

Брендові наручні годинники: ваш вибір у світі аксесуарів

Аксесуар, який так тісно пов'язаний з часом, але сам нібито знаходиться поза ним – це наручний годинник. Складно уявити аксесуар більш стильний, вимогливий і водночас вишуканий, який не втрачає актуальності.

  На що варто звернути увагу, обираючи наручний годинник?
На що варто звернути увагу, обираючи наручний годинник?

Різновиди наручних годинників

Сучасні годинники поділяються по деяким критеріям:

• чоловічі та жіночі;
• по типу хронометрів;
• по матеріалу корпусу та скла;
• по стилю;
• по брендові.

Незмінною популярністю користуються механічні годинники. У свою чергу вони поділяються на механізми з ручним і автоматичним заводом. Брендові механічні годинники швейцарського виробництва отримали всесвітнє визнання і представляють собою справжнім статком. Якщо Вам по спадку перейшов ручний годинник, завжди можна визначити їх сучасну реальну вартість за допомогою професійної оцінки від VIPGOLD - https://vipgold.in.ua.

Позначимо головні переваги механічних наручних годинників відомих брендів:

1. надійність;
2. точність;
3. довгий строк служби;
4. презентабельність;
5. статусність та підкреслений стиль.

  На що варто звернути увагу, обираючи наручний годинник?
На що варто звернути увагу, обираючи наручний годинник?

Як обрати годинник

Обираючи наручний годинник, слід керуватися відповідністю моделі вашому стилю та потребам. Спортивні годинники для активних людей вирізняються підвищеною надійність та міцністю, можуть мати додаткові функції. Вони практичні, зручні та стильні.

Не дивно, що коштовні брендові годинники можуть виступати предметом застави й в скрутну годину допоможуть вирішити фінансові проблеми. Оцінку коштовного годинника для застави рекомендується доручити професіоналам VIPGOLD за посиланням - https://vipgold.in.ua/uk/vip-lombard.

У діловому світі годинник стає статусним аксесуаром. На вибір буде впливати негласні закони кола обертання та спілкування. Класична механіка у масивному корпусі із коштовних металів (золото, срібло, титан, паладій) може стати найкращим рішенням. Вона підкреслює стиль, додає образу вишуканості та аристократизму.

Жіночі брендові годинники можна порівняти з витвором мистецтва. Вони вирізняються більш тонким корпусом, вишуканими формами и оригінальним дизайном, інкрустуються коштовним камінням. Велика увага в жіночих моделях приділяється саме дизайну. При цьому годинники відомих брендів, незалежно від колекції, відповідають високим стандартам якості.

Ручний годинник – це аксесуар, який продовжує існувати поза часом. На нього діють свої закони і модні тенденції. А механіка залишається вічною класикою, який не втрачає актуальності.

Серія та номер свідоцтва ЛД № 407 від 25.06.2009р. Розпорядження №1039 від 11.04.2017р. про видачу ліцензії, видане Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг.

Зараз ви читаєте новину «Брендові наручні годинники: ваш вибір у світі аксесуарів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути