Ексклюзиви
середа, 11 листопада 2020 09:17

Алло: За лаштунками Чорної П'ятниці. Чого варта підготовка до свята

  Чорна П'ятниця — день найбільших знижок і нереального ажіотажу
Чорна П'ятниця — день найбільших знижок і нереального ажіотажу

Скажені знижки, інформаційний галас — і всього три дні акції, за якою стоїть кілька місяців підготовки. Чорна П'ятниця — день найбільших знижок і нереального ажіотажу. Як правило, середній чек в ці дні збільшується на 25%, а попит зростає вдвічі чи більше. Нам, як кінцевим споживачам, видно тільки результат: дисконтні ціни на сайті. А для такого великого маркетплейса, як АЛЛО, підготовка до цього "простого" дня займає кілька місяців і забирає чималий ресурс.

"Для того, щоб підготуватися до Чорної П'ятниці, ми оптимізуємо роботу абсолютно всіх департаментів, підключаємо додатковий логістичний ресурс, міняємо графік роботи співробітників, виділяємо сервера. Купівельна активність збільшується в два рази, це означає, що ми повинні працювати з подвійною потужністю, щоб надати звичний АЛЛО-сервіс нашим клієнтам" — коментує СМО ГК Алло, Артур Матковський.

А що якщо введуть карантин вихідного дня і відвідувачі не зможуть прийти в АЛЛО на вихідні?

"Ключовий навик успішного бізнесу в наші дні — миттєва адаптивність. При карантинних заходах на вихідних ми готові змістити час акції або стартувати раніше, щоб у наших клієнтів не було поспіху та була можливість вибирати товари комфортно. Крім того, на allo.ua доступні відеоконсультації, які дозволяють клієнту протестити товар у відеочаті з нашим консультантом. І, звичайно, як ніколи буде актуальний слоган "Чорна п'ятниця в твоєму смартфоні". Частка мобільного трафіку в e-commerce вже перевищила 80%, і АЛЛО не є винятком. Ми закупили додаткові сервери, так що готові впоратися з піковим навантаженням на сайт" — зазначає керівник Діджитал департаменту, Владислав Місіюк.

Крім адаптивного підходу АЛЛО здивували ще й ніжною комунікацією — креативна кампанія під назвою "Чорна Нiжнятниця" не залишить байдужим найжорстокішого циніка. Крім яскравого візуального рішення, мила сама ідея: адже всім і справді так не вистачає позитиву в цьому році.

У категорію ніжних цін потраплять смартфони, товари екосистеми Xiaomi, бездротові навушники, фітнес-трекери, побутова техніка та багато іншого.

Для тих, хто ще не розніжився, останній чернопятнічний тизер: крім знижок АЛЛО готує бонусні смакоту у вигляді АЛЛО-Грошей для своїх активних клієнтів.

Все: секрети здали, пішли вибирати подарунки на allo.ua і чекати знижок. Чого і вам бажаємо!

Довідка:

АЛЛО - це компанія для тих, хто хоче стати краще, більш технологічні, жити комфортно і сучасно. Найбільший рітейлер смартфонів і гаджетів, сучасної техніки та товарів для дому та відпочинку, від косметики і інструментів до одягу і меблів, який є маркетплейсом національного масштабу з доставкою замовлень на пошту, на будинок і в магазини в 140 містах України.

Allo.ua - тицяй що хочеш!

Зараз ви читаєте новину «Алло: За лаштунками Чорної П'ятниці. Чого варта підготовка до свята». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути