субота, 14 грудня 2013 17:13

Звільнення Попова – це розмінна монета у боротьбі за владу - Катеринчук

Звільнення Попова – це розмінна монета у боротьбі за владу - Катеринчук

"Звільнення Олександра Попова за підозрою у причетності до порушення конституційних прав громадян – це розмінна монета у боротьбі за владу. Фактично влада розплачується маріонетками, які лише виконували її злочинні накази", - про це заявив революційний Комендант Києва, народний депутат України Микола Катеринчук.

"Останні кілька років Києвом фактично управляв Азаров та Банкова. Попов ніколи не був мером Києва. Він ніколи не курував містом. Він не обирався київською громадою", - наголосив нардеп.

"Євромайдан показав свою силу. Зараз влада здає своїх. І це сигнал тим, хто так сильно тримається на місцях за свої крісла: верхи не будуть їх захищати. Виконавців і далі будуть здавати. Але уся плачевність ситуації полягає у тому, що лава запасних виконавців не безкінечна і під натиском народу дуже швидко закінчиться", - додав він.

Для отримання чи надання інформації звертайтеся до Комендатури Києва за телефонами +380688569860, +380635915884 +380635915815

Зараз ви читаєте новину «Звільнення Попова – це розмінна монета у боротьбі за владу - Катеринчук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути