Ексклюзиви
понеділок, 25 січня 2010 13:41

Звільнений Тимошенко директор "України" прийшов друкувати бюлетені

Звільнений Тимошенко директор "України" прийшов друкувати бюлетені

Генеральний директор поліграфічного комбінату "Україна" Валентин Музика вийшов на роботу.

Близько 12:50 він зайшов у приміщення поліграфкомбінату, де його зустріли представники засобів масової інформації. Він відзначив, що повертається на роботу після відпуски.

Музика підкреслив, що в понеділок завершується термін укладення контракту з Центральною виборчою комісією про виготовлення бюлетенів до другого туру президентських виборів, тому він займатиметься цим питанням. Він підкреслив, що на виготовлення бюлетенів знадобиться 8 днів.

Також Музика підкреслив, що один із перших його наказів також стосуватиметься ремонту вхідних дверей підприємства, які були пошкоджені під час захоплення комбінату.

Нагадаємо, раніше народний депутат від фракції Партії регіонів Василь Грицак заявив про причетність керівництва МВС до організації спроби захоплення поліграфічного комбінату "Україна".

Грицак додав, що перший заступник міністра внутрішніх справ Михайло Клюєв особисто дав розпорядження про надання особистої охорони новопризначеному виконуючому обов"язки директора поліграфкомбінату "Україна" Володимиру Хомку. Також депутат відзначив, що найближчим часом на підприємство має прибути його директор Валентин Музика.

Президент Віктор Ющенко заявив про захоплення 5 народними депутатами від фракції Партії регіонів кабінету директора поліграфкомбінату "Україна".

Партія регіонів заявила раніше, що Київський окружний адміністративний суд заборонив Кабінету Міністрів робити які-небудь дії щодо зміни керівництва поліграфкомбінату "Україна".

proUa
Зараз ви читаєте новину «Звільнений Тимошенко директор "України" прийшов друкувати бюлетені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути