Ексклюзиви
понеділок, 15 лютого 2010 12:48

Жванія: Луценко став частиною БЮТ

Жванія: Луценко став частиною БЮТ

Народний депутат України від фракції НУ-НС, один з лідерів "Народної Самооборони" Давид Жванія заявив, що Юрій Луценко не має ніякого відношення до "Самооборони", а фактично входить вже до БЮТ.

"Майбутнього у "Народної Самооборони" як політичної партії немає, і ми повинні консолідуватися в рамках єдиної сильної політичної партії, стати її складовою", - зауважив Жванія в ефірі телеканалу ТВі.

За його словами, у НС була ідея - не допустити змови у парламенті, конституційного перевороту і вона свою історичну роль виконала.

"Бажання Юрія Віталійовича (Луценка) зайняти в цій ідеології своє місце - абсолютно недоцільне, хоча він має право залишатися в політиці в рамках того, наскільки він у ній хоче брати участь", - також зазначив депутат.

"Він став частиною БЮТ і всі заяви Юрія Віталійовича ніякого відношення до блоку "Народна Самооборона" не мають. І останнім часом він, слава Богу, вже не пише, що він лідер "Народної Самооборони", і в групі НС немає жодного члена партії "Народної Самооборони", створеної Юрієм Віталійовичем", - пояснив Жванія.

"Я в БЮТ не вступав", - заявив політик і додав, що в певний період часу діяв так, як вважав для себе необхідним - щоб у 2007 році провести дострокові парламентські вибори, перешкоджаючи створенню конституційної більшості для тих змін до Конституції, які можуть нашкодити існуванню принципів незалежності держави.

Він зазначив, що досі проти конституційної реформи, колись ініційованої Партією регіонів і БЮТ, і якщо б ці сили об"єдналися, то він знову був би категорично проти.

Нагадаємо, що в ефірі ТВі Жванія також наголосив, що опонент новообраного президента Віктора Януковича Юлія Тимошенко має визнати результати виборів, не затягуючи процес.

Кореспондент
Зараз ви читаєте новину «Жванія: Луценко став частиною БЮТ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути