Ексклюзиви
пʼятниця, 16 травня 2014 15:56

Журналістів не пустили послухати Яценюка на виїзному засіданні уряду
6

Фото: Анна Бова

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк зараз проводить виїзне засідання Кабміну у Вінницькій облдержадміністрації.

Журналістам заборонили бути присутніми, повідомляє кореспондент Gazeta.ua. Дозволили послухати лише три питання. Опісля чиновники перекусили канапками з червоної риби.

Яценюк заявив, що районні адміністрації скасують. Всі повноваження візьмуть на себе голови райрад та депутати.

"Замість голів райдержадміністрацій президент призначатиме своїх представників-перфектів. Грошей в бюджеті ділити не будуть. Вони лиш будуть контролювати, як виконується законодавство і заберуть частину повноважень прокуратури, які найбільш корумповані" — пояснив прем'єр.

На наступному тижні 100 мільйонів гривень кредиту нададуть вінницькому заводу "Форт", що виготовляє зброю. Так розпорядився Арсеній Яценюк. Таким чином держава зможе збільшити виробництво і швидше забезпечить новою зброєю армію.

Наказав, щоб у всіх регіонах відкрили прозорі офіси для обслуговування громадян. Такі діють поки у Вінниці. Тож наголосив, що у Києві створять представництво Криму для татар.

Протягом засідання Яценюк так і не вийшов до журналістів.

В цей час біля облдержадміністрації проводять мітинги. Одна бабуся принесла харчі для української армії. Чекає аби Яценюк особисто передав їх солдатам.

Працівники ДАІ не зупиняли громадський транспорт у Вінниці. Лише в центр міста не пускали машини та вантажівки.

Нагадаємо, сьогодні зранку Арсеній Яценюк зі своїми міністрами приїхав до Вінниччини провести виїзне засідання Кабміну кількома автобусами-Неопланами. Спочатку в спецпідрозділ "Ягуар", що дислокується в місті Калинівка роздав дев'ять ордерів на службові квартири. Пізніше наголосив усім губернаторам областей, що всі сім'ї загиблих військовослужбовців, які поклали голови в антитерористичній операції мають отримати квартири.

Зараз ви читаєте новину «Журналістів не пустили послухати Яценюка на виїзному засіданні уряду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути