вівторок, 10 липня 2018 12:01

Журналістів хочуть покарати за їхню роботу - Найєм

Журналістів хочуть покарати за їхню роботу - Найєм
Нардеп Мустафа Найєм вважає, що заборонами хочуть покарати журналістів за роботу. Фото: Гордон

Рішення регламентного комітету про заборону журналістам перебувати в кулуарах Верховної Ради — це спроба покарати журналістів за те, що вони тут працюють. Про це заявив нардеп Мустафа Найєм виданню "Цензор.НЕТ".

"Ми тут працюємо роками. Я працюю у Верховній Раді з 2005 року. Дуже багато людей, які працюють два-три скликання. І жодних проблем з цим не було. Я думаю, що це все-таки така спроба якось покарати журналістів за те, що вони тут працюють, або показати характер. Якщо хочеться якось дотримуватися моральних принципів, то нехай це роблять у залі Верховної Ради і не чіпають кулуари, де працюють журналісти. Я думаю, що ця ініціатива просто безглузда, вона провальна, вона ніколи не буде реалізована. Я робитиму для цього все, що від мене залежить. Зараз збиратимемо підписи. І якщо треба буде, індивідуально проводитимемо всіх журналістів, які хочуть зайти і працювати в кулуарах Верховної Ради".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Раді хочуть позбутися журналістів

Раніше комітет Верховної Ради запропонував не пускати журналістів у кулуари парламенту. Для ЗМІ виділять прес-центр на 3-му поверсі. Ініціатива пов'язана з інцидентом, що стався в травні 2018 року. Коли фотограф оприлюднив знімок, на якому представниця ЗМІ показувала непристойний жест у камеру.

На другому поверсі є вхід до зали пленарних засідань, тому там зазвичай журналісти спілкуються з депутатами. На другому поверсі депутати також дають брифінги. На третьому поверсі розташована прес-ложа.

Зараз ви читаєте новину «Журналістів хочуть покарати за їхню роботу - Найєм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути