пʼятниця, 20 січня 2017 11:25

Журналісти побачили нічних "ходаків" на Банкову

Журналісти побачили нічних "ходаків" на Банкову
Фото: УНІАН

До Адміністрації президента напередодні та після ухвалення держбюджету на 2017 рік навідалися народні депутати, судді, прокурори, підприємці та очільники незалежних комісій.

Про це йдеться у програмі "Схеми".

За 2 тижні на зустрічі до президента та його адміністрації приходили народні депутати Сергій Пашинський, лідер Радикальної партії Олег Ляшко та Сергій Рибалко, депутат-мільярдер Костянтин Жеваго, народний дупетат Андрій Іванчук та інші.

Зустріли на Банковій голову Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ Бориса Гулька. Він претендує на посаду в оновленому Верховному суді. Переможця конкурсу на цю посаду визначатиме голова вищої кваліфікаційної комісії суддів Сергій Козьяков. Він також частий гість Адміністрації президента.

Навідався на Банкову Костянтин Ващенко – голова комісії з питань вищого корпусу державної служби, яка обирає переможців на високі державні посади.

Прокурор часів Пшонки Олег Валендюк двічі був у Адміністрації президента. Тоді обіймав посаду першого заступника прокурора Криму. В січні його призначили заступником начальника управління Генпрокуратури.

В один день на Банкову завітав Максим Степанов і голова комісії, яка обирала губернатора Одеської області. Пізніше Степанова призначили керівником Одеської ОДА.

На прохання журналістів пояснити мету візитів цих людей в АП відповіли, що ці дані захищені законом про доступ до публічної інформації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Порошенка погана особиста ситуація. Гірша, ніж була в Януковича

В Адміністрації президента упевнені, що альтернативи другому терміну Порошенка не існує.
Зараз ви читаєте новину «Журналісти побачили нічних "ходаків" на Банкову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути