Ексклюзиви
пʼятниця, 17 липня 2009 11:17

Журнал, який надрукував Яценюка і Тимошенко в "цікавій позі", покарають

Нацкомісія з питань захисту суспільної моралі на своєму наступному засіданні має намір розглянути питання про наявність у журналі "Фокус" матеріалів еротичного характеру і запросити на нього керівників видання.

Про це пише Комерсант-Україна, описуючи засідання комісії, яке відбулося у четвер.

На ньому члени Нацкомісії обговорили питання про визнання продукцією еротичного характеру номера журналу "Фокус" від 3 липня.

За словами голови комісії Василя Костицького, у цьому номері було розміщено "фотоколаж, на якому зображені певні посадові особи держави в цікавій позі".

При цьому він не став демонструвати присутнім нашумілу картинку з зображенням сексуальної сцени між чоловіком і жінкою з обличчями депутата Арсенія Яценюка і прем"єра Юлії Тимошенко.

"Ці посадові особи не стали піднімати питання про захист своєї честі та гідності. Ми можемо розглядати дане зображення як еротичне, хоча журнал "Фокус"не зареєстрований як видання еротичного характеру", - сказав Костицький.

Він зачитав проект постанови, у якій журналу пропонувалося вилучити з обігу номер від 3 липня як такий, що не відповідає вимогам закону про захист суспільної моралі.

"Однак видавці самі вилучили цей номер з обігу", - зазначив Костицький.

Водночас член Нацкомісії Володимир Кметик нагадав, що журнал "Фокус" не вперше став об"єктом розгляду Нацкомісії.

Раніше на обкладинці одного з номерів була зображена жіноча туфелька, каблук якої закінчувався національним гербом.

"Це тенденція! Потрібно доручити апарату національної комісії вивчити питання про можливість закриття журналу та притягнення головного редактора до кримінальної відповідальності", - вигукнув інший член Нацкомісії Данило Яневський.

Незважаючи на цей заклик, Нацкомісія вирішила перенести розгляд справи "Фокуса" на наступне засідання, яке відбудеться у вересні, і запросити на нього керівників видання.

Українська правда
Зараз ви читаєте новину «Журнал, який надрукував Яценюка і Тимошенко в "цікавій позі", покарають». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути