вівторок, 02 жовтня 2012 12:04

Журавський був ладен зробити що завгодно, щоб ще раз не розгнівати Януковича - "нунсівець"

Журавський був ладен зробити що завгодно, щоб ще раз не розгнівати Януковича - "нунсівець"
Юрій Стець вважає скасування законопроекту перемогою опозиції. Фото: glavred.info

Події навколо законопроекту про наклеп є боротьбою між двома групами всередині Партії регіонів - Андрія Клюєва та Сергія Львочкіна.

Таку думку в коментарі Gazeta.ua висловив народний депутат від фракції "Наша Україна - Народна самооборона", голова парламентського комітету з питань свободи слова Юрій Стець.

"Цей документ стовідсотково розроблявся на банковій, але вносився в зал через Журавсього. Коли почав валитися імідж президента, Львочкін і компанія прийшли до Януковича і сказали: "Дивіться, що там робить Клюєв. Вони ж валять ваш рейтинг". Тоді президент сказав: "А-я-яй", - зазначив політик.

Стець зауважив, що автор законопроекту Віталій журавський вніс постанову про скасування його розгляду після розмови з Януковичем.

"На зустрічі з президентом той як вміє "подробно объяснил" Журавському, щов він зробив дурницю. Тому сьогодні Журавський був готовий робити що завгодно, тільки щоб Віктор Федорович не повторив їхню розмову. Оскільки після таких "тет-а-тетів" люди беруть лікарняний", - вважає "нунсівець".

Нардеп вважає скасування законопроекту перемогою опозиції.

"Опозицією до влади зараз є не тільки політична сила, яку я представляю, але і журналісти, і народ України. Всі 40 мільйонів перемогли владу", - підсумував Стець.

Зараз ви читаєте новину «Журавський був ладен зробити що завгодно, щоб ще раз не розгнівати Януковича - "нунсівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути