Ексклюзиви
субота, 24 квітня 2010 19:01

Зурабов відкрив святковий концерт у Києві (ФОТО)
15

Фото: Фото: Андрій Шматов/Gazeta.ua

24 квітня о 16 годині під аркою Дружби Народів у рамках міжнародної акції "Георгіївська стрічка" розпочався святковий концерт, присвячений 65-річчю перемоги в Великій Вітчизняній війні. Його відкрили посол Росії в Україні Михайло Зурабов, віце-прем"єр-міністр з гуманітарних питань Володимир Семиноженко, міністр оборони Михайло Єжель, заммера Києва Алла Шлапак, ветерани.

"Ми не дарма зібралися біля арки Дружби народів. Мій бойовий шлях пройшов від селища Понирі на Курськ і завершився біля Праги. Я брав участь у звільненні семи областей України. У моїй артилерійській батареї були представники 9-ти національностей. Чи не є це уособленням єдності народів Радянського Союзу? Зараз виникли нові виклики людству, народам і державам. Це екстремізм, тероризм і радикальний націоналізм. Розпад Радянського Союзу показав не лише позитивні, а й негативні сторони цієї події. Останнє десятиліття правління помаранчевих - це і вихвалення посібників фашизму, і русофобія, і намагання віддалити наші народи. Але це у них не вийде", - заявив зі сцени ветеран ВВВ генерал-майор Григорій Михайлович Марат.

Gazeta.ua.


Зараз ви читаєте новину «Зурабов відкрив святковий концерт у Києві (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути